Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Världen blir vad världen kan vara i sina bästa stunder.

Birros blogg

Livets reglar dras upp. Allting känns lite mer. Livet träder fram ur skuggorna. Färgerna återvänder. Världen blir vad världen kan vara i sina bästa stunder. Den tidiga morgonens svalka. Kyrkornas hemlighetsfulla självklarheter.

Detta är Rom för mig. Också.

Juventus tog sig vidare till semifinal i Europa League och man verkligen såg hur viktigt det var för klubben. Det börjar bli dags att visa världen vilken resa den gamla damen gjort. Final i Europa League lockar miljoner par ögon och vill Juventus vara en klubb som älskar när världen tittar på, och tro mig Juve är en sådan klubb, då finns det faktiskt nästan ingen enda scen som är större och värdigare än en final i Europa League, särskilt inte när den spelas på hemmaplan.

Visst, CL är större. Men det är bara två lag som spelar final där. Det är ju större att spela final i EL än att åka ut i semifinal i CL.

Annons

Äntligen har Juventus börjat inse det.

Att ta sin löprunda under broarna i den här staden är verkligen något alldeles oerhört. Man orkar hur mycket som helst när man plötsligt ser kupolen till Chiesa San Pietri trona upp sig.

I dag ska vi byta lägenhet och kvarter. Från Trasetvere till området runt Navona.

Publicerad 2014-04-11 10:17

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto