Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

På toaletten med en världsmästare

Hussfelt

Hej.

Det får bli en ny kort rapport från Milano innan resan till Genua. Efter gårdagens hällregn blir vi glada om det spricker upp idag.

Efter Milan – Catania igår åkte vi till Trattoria da Giannino där spelarna ofta dyker upp efter en bra match. En antipasto misto innehållande den bästa av buffalo-mozzarella.

– Den skulle hålla högsta klass även i Kampanien, tyckte livsnjutaren Åslund.

Ett glas spumante, en helt unik skaldjurspasta och en bra flaska Chianti Classico på två. O så en kaffe och limoncello såklart. Det känns som att man är hemma här. Det konstiga är att på tavlan bakom Martin såg det ut som om någon målat av Hasse Alfredsson. Stökigt värre.

Annons

Igår konstaterade vi att det var mest unga modeller på Giannino. Vid bordet bredvid satt Cafu och hans vänner. När middagen var avslutad och vi var på väg ut gjorde jag ett besök på toaletten. På handfatet i mellanutrymmet hade hade någon lagt ifrån sig nycklar, plånbok och mobiltelefon. Jag hörde ingen inne på själva toaletten så jag pressade dörren inåt. Någon pressade emot. Jag fick tålmodigt vänta. När dörren öppnades log Cafu sitt breda leende mot mig, tog sina prylar från handfatet och smög ut. Cafu, ‘il pendolino’ log alltså, som han alltid gjorde på fotbollsplanen.

Publicerad 2010-09-19 10:18

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto