Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Raiola är fel förebild

Hussfelt

Jag sover för det mesta gott om nätterna, men hostan väcker mig så här i veckan innan jul. Jag tassar upp tidigt, tar en kaffe, ser en film och går igenom mailboxen.

Jag slipar på min verksamhet inför 2013. Första prioritet är att göra ett jobb och att se till att få ett bra. liv. Vid sidan av dyker det upp spännande utmaningar. Idag driver jag mitt eget mediaaktiebolag som jobbar gentemot TV4 och vid sidan av leker vi Serie D och Champions League i Andrea Doria. Nu är det lite andra grejer på gång.

*****

Så tragiskt med reservmålvakten Gianello som svikit sig själv och sitt lag Napoli. Med sig ner i dyngan tar han Paolo Cannavaro. Hur slutar detta för Napoli denna säsong?

*****

Mario Balotelli ställer till problem överallt och hans närmaste rådgivare, Mino Raiola, är den som ska få honom att mogna. Raiola är duktig på att tjäna pengar, men han är en dålig föreild för sina spelare. Det känns fullt naturligt varje gång han försöker dra sina spelare ut ur sina respektive klubbar. Det tjänar ju dessutom Raiola på.

Annons

Förresten uttalas Raiola inte med ett långt o som ‘ååå’. Snarare lite som om det skulle vara ett finskt namn.

*****

Peppe Eng trappar ner hos oss på fyran. Peppe är en av de skönaste och mest avslappnade människor som finns. Det behövs en eller flera sådana på alla redaktioner. ‘Kändisvärlden’ är inte den mest sunda och friska av miljöer alltid, men Peppe är alltid densamma.

Grande Peppe!

*****

Grattis till de nya jobben på Expressen Gökungen (Kviborg) och Wilbacher. Ni kommer att göra en redan intressant sportredaktion ännu bättre med Er kunskap.


Min vän ‘Gökis’ och jag äter gott i veckorna.

Vi lever i en så liten värld och det är kul att se att det går bra för ambitiösa killar. Wilbacher är vetgirig och initierad och representerar en passionerad typ som är intressant att följa.

Annons

Vi är så många som jobbar med toppfotboll, men alla har olika egenskaper. För egen del vill jag utvecklas som programledare och kommentator för varje dag som går, jag förkovrar mig i spelet fotboll som sportchef och jag är extremt intresserad av det taktiska och det individuella. Jag har sett några hundra matcher på plats utomlands och jag lär mig alltid nya saker.

Det gäller att vara ödmjuk och det är bra att känna till sin egen nivå. I en så här liten bransch är det även kul att se andra människor, med andra typer av kvalitéer och särdrag, när de gör framsteg.

Anders Nettelbladts nya skapelse blir intressant att följa.

*****

Som jag har hävdat från början så skulle Milan ha sålt Pato till PSG.

*****

Om Drogba är lika bra som förra våren och Juventus signar honom så finns det inget lag i Champions League som vill möta ‘La Vecchia Signora’. Det kan räcka mycket långt. Lottning av åttondelar imorgon. Jag drar säkert ner till Turin och ser Juves hemmamatch.

Annons


Följer Don Tommaso med?

*****

Svenska Hjältar-galan i måndags kväll var tårdrypande. Tack för fint sällskap, Marcus.


Min bordsherre.

Publicerad 2012-12-19 08:14

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto