Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Gol di IBRA!!! En knapp halvleks liveblogg.

Hussfelt

21:12 Ajax – Milan i Viasat Fotboll

Jag får fylla på med text här under kvällen, men det jag kan konstatera av det jag har sett i Amsterdam ikväll är att Nesta återigen försvarar sig med magen framåt i planen, och att han inte hänger med när rycket kommer. Vi har sett det tidigare i höst, mot Hernanes i Lazio. Nu var det Luís Suarez.

Seedorf har knappt ett rätt hittills den här säsongen. Två stycken 34-åringar som ser riktigt riktigt tröga ut. Och Pirlo ser inte ut som ett geni direkt.. Robinho helt fri ute till höger men ‘il professore’ var fem sekunder för sen med passningen. Vi talar en kille som har varit utsedd till världens bäste mittfältare, som vi har förvänrningar på. Visst kan han väl bättre än så här?

Annons

*****

29:12 in i matchen. En på senare tid tämligen omatchad Robinho bommar friläge. Det ser bättre ut nu mot Ajax höga backlinje.

*****

Förra rundan i Europa var det bara Milan som vann av alla italienska lag i Europa. Ibra gjorde båda målen för Milan då.

*****

MÅL IBRA!!! För första gången mot ett av sina gamla lag. TRE spelare fria bakom den höaga backlinjen. Ingen press på bollhållaren innan bollen gick. Holländare kan generellt sett inte försvara sig. Pinsamt Jol och Ajax.

*****

Robinho fri igen, ingen press på Ibra. Offside! Men Ajax försvarsspel skulle inte hålla i Allsvenskan, och då skojar jag inte.

*****

Ajax försvarsspel skulle inte hålla mot FC Andrea Doria anno 2009.

*****

Roma 0-0 hemma mot Cluj trots övertag. Håller det med ‘Er Pupone’, 34 i CL i år?

*****

Ovanligt bortkomna människor på kommentatorsfältet ikväll. Får lägga ner livebloggen o njuta av fotbollen istället. O stänga ner kommentatorsfältet. Får se om jag öppnar upp det igen. Tack alla för att ni i övrigt brukar hålla så god nivå när vi diskuterar den här sporten.

Annons

Tack o hej så länge. Nu njutning. Kram.

Publicerad 2010-09-28 21:12

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto