Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Tre års succé, en kort resumé

Stockholmsklubben FC Andrea Doria är en hyllning till il calcio, den italienska fotbollen. Här var #21 Niclas Kindvall med och lade den första byggstenen och #33, den gamla Milan-spealren Andreas Andersson har tagit vid i år. #14 Simon Bank slår Pirlo-passningar från Oddo-position och #12 Fred Persson äter upp unga späda tonåringar på mittfältet.

Jesse Kindbom i FC Andrea Dorias klubblazer modell -09.

Men vi spelar fotboll med varandra för glädjens skull och vi lever som Serie A-stjärnor. Vi har glimten i ögat. Med, grinta, mentalità och med klubbmärket nära hjärtat får vi vara Champions League-stjärnor när vi stolt bär våra matchdräkter. Vi dagdrömmer. Vi kommer till match i kostym. Matchdag är högtid. Vi är barn igen och vi förverkligar våra drömmar om och om igen. Vi är låtsas-stjärnor som vinner, men det är inte på låtsas. Vi nyper oss i armen men det är fullt verkligt.

Succén och klättringen har pågått i tre år nu. Här en liten film om glädje:

[youtubeplay id=”vMfzs3Pr6kQ” size=”large”]

För att lyckas krävs passion, och att lyckas är att njuta.

Till coach Per-Jarle Heggelund. Med #8 Jesse Kindbom och #4 Niclas Haslum. Dåtiden, nutiden och framtiden.

Publicerad 2010-10-27 kl 18:04
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons