Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Siesta i Milano

Ciao tutti.

Jag och Martin Åslund har landat i Milano. Fakirflyget 7:30 via Oslo. Vi hamnade bredvid BP:s orförande Anders Eslander och diskuterade fotboll vitt och brett. Lite Milan, lite Barca, lite Man United. Hur klubbarna jobbar med sina spelare långsiktigt. Vi landade i en diskussion om den svenska 51-procentsregeln.

Vi diskuterade Svennis och Roger Palmgren, min gamla kollega på Eurosport-tiden.

Jag och Roger kommenterade fotbolls-VM ihop 1998. Hockey-OS i Nagano samma år gjorde jag med Challe Berglund och Hardy Nilsson. Jag är inne på mitt 18:e år i den här branschen nu.

Om ett par timmar är det dags för apertivo, men först en siesta.

A dopo.

Publicerad 2010-10-28 kl 15:06
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons