Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Brassarna är världens största filmare

Hussfelt

På tal om Felipe Melos beteende på San Siro i helgen..

Italienare får ofta på våra breddgrader höra att de filmar och fuskar mer än andra.

Efter att ha följt toppfotbollen i ett par decennier skulle jag vilja hävda att de värsta i branschen är brassarna. Ja, Krasic filmade och var inte gentlemannamässig nog mot Bologna och ja, Gilardino och Pippo Inzaghi har ofta sökt fördelar genom att lägga sig enkelt men numera filmas det överallt i fotbollsvärlden. Värst av alla filmningar är kanske Morten Gamst-Pedersens mot Arsenal?

När Milan mötte Juventus i helgen var Felipe Melo lite av planens gigant och därför är det en besvikelse att han beter sig så här:

Annons

Tur att huvuddomare Rocchi som tillhör den nya skolan, inte låter sig luras.

Robinho är också en sån där spelare som lägger sig lätt…

…och som nyligen kritiserades då han fick en hand i bröstet och föll ihop med händerna för ansiktet.

Det här kan nog vara alla filmningars moder annars:

Här är filmningen som Adriano blev avstängd för:

Inte konstigt att Dani Alves inte fick straff mot Inter i våras så som han ständigt söker frisparkar med sitt teatraliska beteende:

Barca-spelarna tycker jag får lida dubbelt då de utmålas som ‘fuskare’ i och med att klubben går under parollen ‘mer än en klubb’ och därför har mer att leva upp till. Det blir lite osmakligt med en alltför självgod självbild ibland kan den objektiva tycka. Den här teatern var tragisk att se då en brasse blev drabbad MOT Barcelona:

Annons

[youtubeplay id=”SRJpQ4rox9g” size=”large”]

David Villa, Iniesta, Xavi & Puyol tycker jag konkurrerar med Lucio, Pepe och ett gäng andra brassar om att vara världens största filmare.

Kommentatorsfältet höll generellt bra klass men några trampade över och med dessa kommentarer så var det bäst att ta bort alltihop. Detta var tänkt som en dialog med min öppning (för provokativ?), men det är ofta svårt för många.

Tack ändå till er som försökte.

Publicerad 2010-11-03 14:20

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto