Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Gasperini sparkad!

Efter fyra år sparkas alltså Genoas tidigare så flärdfulla tränare.

4 år är lång tid i Italien. 4 år är vad en sån som Prandelli, Spalletti eller Gasperini har råd med tidsmässigt, men inte mer. Gasperinis galna 3-4-3 var inte längre så galen eller så flärdfull. Resultaten blev alltsämre och för en klubb som har satsat runt 400 miljoner på mercaton i sommar behövs mer.

Ballardini? Nja. Han blir såklart där den här säsongen bara. Sen hoppas jag på Deschamps. Ta in en kille som vet hur det är att vinna och bygg ett storlag med inernationella influenser! Fortsätt att blåsa liv i Serie A Preziosi! Du behövs och Genoa behövs!

Bloggen vaknar till igen. De sista två veckorna har jag levt, och lever man fullt ut finns det inte lika mycket tid för blogg. Denna vecka blir det mer träning och mer blogg.

Publicerad 2010-11-08 kl 13:19
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons