Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Bäst när det gäller

Jag är ingen van bloggare. Ingen van skribent, inte van vid att skriva ner mina funderingar och samla dem till bloggen. Jag sätter mig ner här ibland då och då. Jag låter fingrarna springa över tangenterna i uppemot 25 minuter. Sedan får det vara bra.

Jag glömmer därför vad jag egentligen borde skriva om. Som att skriva om italiensk mentalitet.

Jag undrade en gång i tiden hur italienarna kunde vara så urdåliga i träningsmatcher, jag såg många lag matcha italienska lag spelmässigt men italienarna ändå brukade göra det där första målet till slut och ibland ett till. Den tiden borde ju vara förbi. Däremot bestär ju själva mentaliteten.

DET GÅR INTE ATT FÅ ITALIENARNA ATT SLITA NÄR DE INTE BEHÖVER!

Ikväll var Roma och Milan tvungna att vinna. Roma med den där osannolikt låga lägstanivån släppte Bayern till 0-2 innan laget kände knivens egg mot halspulsådern. Milan hade full kontroll mot Auxerre och vann till synes tämligen avslappnat i Frankrike. Det känns som om tre italienska lag alltid går vidare till åttondelen. Minst. Får slå mig ner och se statistiken och presentera den i dagarna.

*****

Smuttar på ett glas Brolio. Blir intressant att läsa hur Ajax och holländarna ser på sin slagkraft efter 0-4 hemma mot Real Madrid. Är Danmark förbi snart?

*****

Hur kan italienarna vartannat år ha ett lag i final i CL och antingen dominera finalen eller vinna den trots den allt hårdare konkurrensen? Jag kan bara se det på ett sätt. De är bäst när det verkligen gäller.

Publicerad 2010-11-23 kl 23:34
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons