Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Det lackar mot jul i Milano

Hussfelt

Det blir en fröjdefull jul i allafall.

Ett snötäcke vilar över Lombardiet och ger regionen ett fridfullt lugn. Julstämningen är påtaglig här i restaurangernas och modets stad, Milano. Det är något speciellt med att resa till större städer i juletider, att få vandra runt i butiker och varuhus. Lite samma känsla som Mauro skapar i den här:

Jag minns för ett par år sedan när jag och Stephen reste över till London för att umgås med ‘Runar’ då han spelade i Fulham. Samma sköna varma atmosfär och stämning som de här dagarna i Milano.

Jag och Snobben tog en lunch igår på ‘Bice’, som faktiskt även finns i just New York. När vi kom in på restaurangen kastade jag ett öga in i det lilla rummet till vänster vid entrén. Där satt Manchester City-lirarna Micah Richards, Shaun Wright-Phillips, Patrick Vieira, nån vän till honom och Shay Given. Den irländske målvakten satt och drog vitsar för sina ‘brothers’ och skratten ljöd över hela lokalen. Jag fick lite samma känsla som Steve Martin som tror att han är en ‘brother’ i filmen ‘The Jerk’. Kolla dansen!

Annons

[youtubeplay id=”DTwz-mlJPL0″ size=”large”]

Middagen intogs på Solferino, och när jag och Snobben kom innanför dörren möttes vi av fyra glada ögon. Vår Club Calcio-kollega ‘Simone Bianco’ hade bokat bord på samma restaurang med sitt sällskap. Vid bordet brevdid satt den som många placerar i Inter till 2011, Jeppe Blomqvists gamla polare och Milans tidigare tränare, Leonardo.

Milan-Roma ikväll i TV4 Sport klockan 20:40.

Vi hörs!

Publicerad 2010-12-18 13:05

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto