Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Samma visa som vanligt

10å

Vilken omgång igår! Kort summering:

ANNONS

* Sebastian Giovinco. Har inte mentaliteten för att spela i Juve, det har han visat. Han har höga toppar mellan varven men dalarna är djupa och ofta över längre perioder. Jag älskar honom ändå. Quagliarella borta hela våren, Luca Toni in. Jag tror att Juve kan bli starkare med Tonis sätt att hålla i bollen. Synd om Quaglia, men vad är felet med Luca Toni? Han stannar sällan mer än något år på varje plats. Och Felipe Melo sparkar vilt omkring sig. Samma visa som vanligt alltså. Juve måste förresten upp på vägen igen så fort som möjligt. 18 tävlingsmatcher i rad utan förlust innan 1-4 mot Parma. Juve behöver treor!

* Marco Di Vaio gjorde mål mot sin gamla tränare, ‘Miha’, i Fiorentina. Sinisa vill värva Di Vaio i januari, släpper nog Mutu, har fått fram 17-årige Babacar på allvar, struntar i att värva Caracciolo men hugger nog Behrami framför näsan på Roma som får stopp från banken. Backlinjen Corvino? Backlinjen?

ANNONS

* Är Rodney Strasser FÖR viktig för Milan? Lite på skoj såklart. Strasser fick chansen i startelvan, tog den, stod möjligen offside när han avgjorde men allra viktigast: Spelare som Robinho och Cassano tar snabba beslut på små ytor och har verktygen för att uträtta underverk. Det kommer mera! Och.. spelare som Cassano SKA spela i stora klubbar.

* Thiago Motta. Han kan bli världens viktigaste centrala mittfältare de kommande åren. Om han är skadefri.

* Stefano Okaka är en ung, lovande italiensk spelare. Däremot har Fabio Cannavaro rätt. De unga italienska spelarna idag är inte lika bra som de tidigare generationerna. Hoppas inte för mycket på Okaka. Han är INTE toppmaterial.

* Zamparini hyllar sitt Palermo efter 3-0 mot Samp. Om du slår upp ordet ‘kappvändare’ i Italien så dyker det upp en bild på Palermos president. Nu är hur som helst Palermo ett av sju lag som slåss om topplatserna.

ANNONS

* Roma hade flyt med domsluten. Samtidigt kan vi konstatera att Borriello är den anfallare som har fått minst beröm och uppmärksamhet av de stora målkyttarna i Serie A denna säsong. Nio mål nu.

* Genoas mercato? Ja du Preziozi, det är människor du handlar med. Av kött och blod. Du skickar dock runt spelarna som om dom vore leksaker. Är du i rätt bransch?

* Antonio Di Natale i topp i skytteligan igen. För mig är det ett mysterium att inte Marcello Lippi inte valde att välja ut ‘Toto’ till sin förste anfallare i VM.

* ‘Erjon Bogdani kan inte göra mål.’ Albanen står kvar på sina fyra mål som han gjorde i säsongsinledningen. Samma visa som vanligt alltså.

Publicerad 2011-01-07 kl 17:18

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto