POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Vykort från Camps Bay

Vänner.

Idag var ingen dag att minnas för mig. Klockan fem i morse blev jag väckt av Ulrik i magen och jag kom egentligen aldrig ur sängen på hela dagen. Jag kämpade och krigade men under stundom var jag riktigt svag. Nu är jag dock på väg tillbaka in i matchen.

Igår däremot var en sån där dag som man tar med sig hela livet. Vaknade och tog en frulle på skönaste ‘vandrarhemmet’ högt uppe i Camps Bay i utkanten av Kapstaden. Utsikten här uppe från berget skulle kunna vara ett vykort.

Efter frukosten tog vi oss vidare till en strand på den östra sidan. Brollan plockade ut en surfbräda så fort vi anlänt. Hon plaskade runt i timmar som ett barn ute bland vågorna. En bit ut i samma bukt simmar vithajarna.

Jag höll mig under hatten i min skepnad som ‘Mambo Italiano.’

[youtubeplay id=”fhyApMVm9Rs” size=”large”]

Efter en dag på stranden drog vi iväg 1,5 timma österut till en av Sydafrikas mest respekterade vingårdar.

Via min vän Helén fick vi träffa vinproducenten själv. Jeanette Bruwer får besök av svenskar som Eva och Efva och dörren verkar alltid stå öppen på Springfield Estate. Efter en vinprovning och en rundvandring bjöd Jeanette in mig, Stubben och Brollan hem till sig. På hennes bakgård sjönk vi ner i fåtöljer och fick njuta av ytterligare lite vin tillsammans med ostar och charkuteriprodukter. Vi blev kvar en lång stund och Jeanette erbjöd oss att stanna längre men vi bestämde oss för att åka hem till Camps Bay igen. Vintips: Life from Stone. Ett vitt vin med särpräglad karaktär.

Imorgon flyttar vi in till staden. Ciao. / Mambo Italiano

Publicerad 2011-01-13 kl 19:54
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå