Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bologna - Catania med Albin Ekdal..

Hussfelt

..på Canal + just nu i HD och ganska bra ljud. Bara kamerautsnittet som skiljer sig från internationella produktionerna.

Albin Ekdal fick just Alvarez utvisad med sitt andra gula på ett urstakt genombrott nere vid korlinjen på väg in i straffområdet från vänster.

Maxi López fick just ett mål bortdömt för offside. Maxi var värd över 100 miljoner i somras och Catania erkände att de skull ha sålt honom. Han är ju inte alls lika kall i läget den här säsongen.

Publiken är på väg ifrån många av de stora arenorna i Europa. Fotbollen lockar inte längre publiken per automatik överallt. Åtminstone inte som live-sport på plats. Så är det i Sverige, så är det i Italien. Undrar just hur mycket TV är på väg att ta över tittandet. Och hur ser det ut på sikt?

Annons

Nån engelsk kommentator på Canal+.. Kan inte svara på varför. På min tid på plussen ‘slogs’ vi om att få göra dom här matcherna. Jag, Petter Johansson och co. Tur att inte alltför många matcher hamnar i betalfönstret (det som kallas ‘premium’ och ska erbjuda ‘lite mer’ än vanlig TV), men bra att vi kan sända en del där också, även om det blir med engelsk kommentator.

Ikväll, Club Calcio, 20:00 i TV4 Sport med INTER – ROMA.

‘Va fan é Solsidan?’

Publicerad 2011-02-06 12:44

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto