Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Snobben kan bli nummer 1

Hussfelt

Det var rörande att se lilla Club Calcio bli nominerat som Årets Sportprogram i Svenskafans Guldskölden. På samma sätt som att så många av mina kollegor på TV4 är nominerade. TV4 toppar med 14 nomineringar, Aftonbladet näst flest med 11. För egen del fick jag vara med och nosa lite genom att finnas med fyra gånger i de sju kategorierna.

STOLTHET

Mest glad är jag ändå att tre av mina ‘adepter’ är utsedda till årets Expertkommentator. Jens, Stubben och Snobben har redan kommit in med sitt kunnande och sin begåvning och varit som gjorda för den utmaning dom har stått inför, men jag har också varit med och slipat vårt samarbete för att utveckla dem i sina roller och jag är så stolt över att se dem bli bättre för varje dag. Åtminstone de två jag jobbar med idag känner jag fortfarande utvecklas.

Om Snobben slipar på en del detaljer kommer han att kunna bli bäst av alla. Han kan redan bäst av de jag har jobbat med. Och så är han ju vackrast i vårt lilla Club Calcio-gäng också.

Annons

För egen del vill jag bli bättre på att skriva, sjunga och leda TV-program. Jag har lång väg kvar.

Tack för stödet. Jag har en liten bubbla i magen och det känns som om den ler tillbaka mot Er.

Publicerad 2011-02-23 17:53

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto