Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Mina hjältar

Jag är inget större fan varken av Beatles eller TV-succén Solsidan som ligger samtidigt som Club Calcio även ikväll klockan 20:00. Det finns något provokativt med att nämna att man inte tycker om Beatles.

‘ Du har nog inte hört tillräckligt mycket’ eller

‘Då förstår du liksom inte.’

Som om Bealtes är något som alla måste gilla då dom är förebilder för mycket av det vi hör idag. Lite samma sak med Solsidan som är en välskriven serie med hög igenkänningsfaktor för många. Jag kan tycka att den är bra gjord men jag tycker inte att det är bra underhållning för mig. Det vore lite samma sak om jag skulle proklamera att Serie A egentligen är suveränt på alla sätt och vis, och den som inte tycker så har liksom inte hajat grejen.

The Moniker älskar Beatles. Han och jag har umgåtts mycket i perioder de senaste åren efter att först ha träffats på en match med TV-laget uppe i Norrland. Något år senare sprang vi på varann en mörk sen natt vid 7Eleven på Götgatan då han skaffat långt skägg. Mötet påminde mycket om Ben & Gunnars reunion långt efter Bruce Springsteen-konserten i mitten på 80-talet.

En fantastisk film. Och för mig och The Moniker början på en fin vänskap.

Och om jag hyser svala känslor för The Beatles så älskar jag Bruce Springsteen (här på en gata i Köpenhamn).

Det sägs att när Madonna skulle besöka Christian Luuk på TV4 så repeterade säkerhetsteamet inkörningen av hennes limousine via baksidan ett 10-tal gånger innan hon dök upp.

När Bruce var i stan kom han med gitarren över axeln, vandrandes ner mot TV4 längs Värtavägen tillsammans med en vän, vandrade in i repan och frågade vart Christan Luuk höll till.

Jag bodde en gång i tiden i ett poolhus på Lidingö ett par somrar hemma hos min vän Hulken. Bruce var där ute ibland också. Han var nämligen kompis med grannen där ute i Elfvik. Det sades att The Boss bara tog in på Grand Hotel då han kom till Stockholm för att sedan smyga ut bakvägen och ta en ‘yellow cab’ ut på Lidingö där han kunde strosa fritt längs vattnet.

Jag älskar spontaniteten. Jag älskar Bruce. Jag älskar The Moniker.

Ja, hmm just det. Så gillar jag ju ‘Mello’ också. Åtminstone när framträdanden är så bra som Danny Saucedo eller just The Moniker.

[youtubeplay id=”uifw8C9MQ28″ size=”large”]

Publicerad 2011-02-27 kl 11:50
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons