Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Ikväll plockar vi ut våra favoriter

Club Calcio ikväll klockan 20:00. Då plockar vi ut våra favoritspelare under 2000-talet. Adrian Mutu var för min del otroligt nära att ta sig in i min topp tre. Även Parma-Adriano var nära att ta sig in i min topp 3. Mutu gjorde 1-0 nyss mot Roma och Totti utjämnade på straff, Er Pupones 200:e mål i Serie A. Bara Gunnar Nordahl har gjort fler för en och samma klubb genom hela Serie A-historien.

Lite Youtube-mani från mig på sistone, och jag måste fortsätta. Minns Ni Ingesson från 90-talet? Alltså programmet. I första halvan av den här delen när ämnet ‘landskapsfisk’ dyker upp skrattar jag så att ögonen vattnas.

[youtubeplay id=”6NCTTX4BtW4″ size=”large”]

Braxen?

Publicerad 2011-03-20 kl 13:01
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons