Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

‘Uppgjorda matcher existerar’

Hussfelt

Brescia – Bologna 3-1 sägs ha varit uppgjord på förhand, sett till hur larvigt låga oddsen på en etta var. Även krysset på Chievo – Sampdoria var uppgjort på förhand enligt många uppgifter. Oddsen blev så låga på krysset så att flera av spelbolagen stängde spelet på kryss.

Här har ni en annan match med gjuten utgång:

[youtubeplay id=”OhAjL-D1kJA” size=”large”]

Pratar du med insatta människor i Italien rör sig detta inte om ren spekulation. Det ÄR på det här viset. Hela samhället är uppbyggt på överenskommelser, på att ge och ta.

Nu är Serie A från omgång 31 och framåt drabbade av detta fenomen som är så vanligt en bit ner i serierna, men det är inget emot det den grekiska andraligan eller för den delen heller den portugisiska upplever. Åtminstone inte enligt flera svenska spelare som varit aktiva i dessa ligor.

Fortsättning följer.

*****

Fanatism i sin mest extrema form kan vara lurigt för en bloggare. Om jag skulle ha en invändning mot en spelare så får en del ‘fanatiker’ för sig att man driver en komplott mot hela deras klubb. Känsligast är nog en liten liten del av de unga Real- och Barca-fansen.

Annons
Publicerad 2011-04-06 19:24

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto