POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

‘Uppgjorda matcher existerar’

Brescia – Bologna 3-1 sägs ha varit uppgjord på förhand, sett till hur larvigt låga oddsen på en etta var. Även krysset på Chievo – Sampdoria var uppgjort på förhand enligt många uppgifter. Oddsen blev så låga på krysset så att flera av spelbolagen stängde spelet på kryss.

Här har ni en annan match med gjuten utgång:

[youtubeplay id=”OhAjL-D1kJA” size=”large”]

Pratar du med insatta människor i Italien rör sig detta inte om ren spekulation. Det ÄR på det här viset. Hela samhället är uppbyggt på överenskommelser, på att ge och ta.

Nu är Serie A från omgång 31 och framåt drabbade av detta fenomen som är så vanligt en bit ner i serierna, men det är inget emot det den grekiska andraligan eller för den delen heller den portugisiska upplever. Åtminstone inte enligt flera svenska spelare som varit aktiva i dessa ligor.

Fortsättning följer.

*****

Fanatism i sin mest extrema form kan vara lurigt för en bloggare. Om jag skulle ha en invändning mot en spelare så får en del ‘fanatiker’ för sig att man driver en komplott mot hela deras klubb. Känsligast är nog en liten liten del av de unga Real- och Barca-fansen.

Publicerad 2011-04-06 kl 19:24
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå