POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Allsvenska reflektioner

Allsvenskan 2011, Blåvitt lirar Tipsextrafotboll, Kalmar försöker lira, Syrianska leder mot AIK och från Södertälje rapporteras att matchen där uppe är avbruten. Om det nu är så att den är avbruten för att Människan 2011 har kastat in saker på planen känns det som att resa tillbaka i tiden (oj, våren är här, en typ trekilos humla körde rakt in i bakhuvudet på mig här på pressläktaren på typ Nya Gamla Ullevi) till primatens tid.

Vad är det där med att gå på fotboll och locka fram sina värsta sidor? Det ska ju vara tvärtom. Fest, glädje och fullständig harmoni. Och inget lag i världen vinner varje match.

Här går festen vidare. Blåvitt leder med 1-0. Tobias Hysén har gjort mål. 19:10 går flyget hem. 20:30 står jag ute i Blackeberg och följer FC Andrea Doria borta mot Kälvesta i den mellersta femman. Tre pinnar i premiären förra helgen mot Olympiacos. Nu går vi in i nästa runda.

Stockholmsfotbollen är sjuk. Doria är friskt. Vi vill stå för nåt nytt. Nåt annat. För kärlek, vacker fotboll och harmoni runtom planen. Doria är här, framtiden är här.

Con cuore.

Publicerad 2011-04-25 kl 16:14
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå