POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Dino Manuzzi

Imorgon kliver vi in på Serie A igen. Jag har längtat sedan förra helgen efter att få se och kommentera Cesena – Inter. Fotboll från Dino Manuzzi känns som ett litet Bombonera ungefär. Cesena har ett riktigt skönt lag och kan mycket väl sänka Inter och ta sig närmre ett säkrat kontrakt. Klockan 18 imorron kör vi!

*****

De klassiska mötena mellan Barcelona och Real Madrid må inte att bli ihågkomna för själva fotbollen. Av de tre första mötena som spelats så känns det som om Barcelona har varit det lag som har stått för den estetiska fotbollen, att Mou’s taktik hindrade dem i två av matcherna, men att Messi i den tredje matchen kom loss och visade sin klass. Eller om man ska gå på Mou’s linje, med lite humor alltså, så kan man ju skylla på Barcas offensiva formation:

Publicerad 2011-04-29 kl 11:30
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå