POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

En liten pudel..

..från mitt gäng i Club Calcio.

I en jämförelse där Alex Ferguson och Galliani/Braida skulle visa hur otroligt bra de båda klubbarna har jobbat rent sportsligt sedan 1986 så redovisade vi siffror som enligt en av våra medarbetare fanns att finna i italiensk media. Sifforna var felaktiga och jag vill be om ursäkt för det. Jag och vi andra borde ha dubbelkollat det innan.

Kontentan var ändå att de båda har dragit in enormt många titlar och att Milan har fem CL-titlar sedan dess (inte 6, fel av mig) mot Man Uniteds två. United har spelat tre finaler i CL under Ferguson, blivit utspelad i en, varit det sämre laget i en och haft en avgörande straff emot sig i straffsparksläggning men ändå lyckats vinna två titlar i slutsekunderna närmast mirakulöst.

*****

Ibra mästare igen. Det är lätt att förstå att han är en av världens högst avlönade spelare. Bara Messi, Ronaldo 2 och möjligen Xavi har högre status i fotbollsvärlden idag.

*****

På väg till Åtvidaberg nu i nya cabben. Levererad igår. Nu ska jag bara hämta upp Stubben först.

Se upp där ute!

Publicerad 2011-05-10 kl 12:26
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå