POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Messi i Milanhalsduk

Världens bäste klubblagsspelare gjorde det igen. Han öppnade upp mötet mot Man United med sitt mål och precis som väntat lekte Barcelona återigen hem en final mot Man United.

Efter matchen sågs Messi i den här halsduken efter en kupp av Mario ‘Falco’ Ferri.

Englandsbloggaren här nere hade ju en ‘engelsk vinkel’ där han i ett eget längre resonemang ville läxa upp mig och förklara att United faktiskt hade en dålig dag förra gången Barcelona spelade ut Man U. Den vinkeln känns lite sval just nu kan man konstatera. Om United hade en dålig dag vid förra finalmötet, vad var då detta?

Bättre än Milan

Barcelona är vår tids bästa klubblag. 3 titlar på 6 år, plus både EM- och VM-guld för Xavi och hans vänner. Hatten av Barca. Ni var klasser bättre än Ert motstånd igår. Det var nog den värsta utrullning jag har sett i en stor final så länge jag kan minnas och då var ändå Milans första halvlek mot Liverpool 2005 sevärd och Milans uppvisning mot just Barca 1994 också. Detta var dock en annan värld. Grattis. Nu är ni bättre än Milan också på 2000-talet.

Publicerad 2011-05-29 kl 13:37
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå