Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Att träna med en Gladiator

Hussfelt

Buongiorno.

Numera vaknar jag i Vasastan på Norrmalmssidan. Jag har lämnat Sjöstan efter flera år och bor nu fem minuter från allt. Om en stund rör jag mig mot Hötorget för en fika med ‘Agent-Jerry’. Kroppen är öm, men den blir mindre och mindre öm för varje tungt pass. Jag är inne i en träningsperiod efter en sommar med La Dolce Vita på den appeninska halvöns klack och tåspets. Jag beställer min mat från ‘Svarta Lådan’, jag har ett träningsprogram upplagt av kvinnliga gladiatorn Ice, och igår körde jag en timma tillsammans med gladiator Athena. Dom är båda otroligt starka och har så mycket pannben att man blir triggad att kriga ännu hårdare.

Annons

Efter en timma på Kungliga Tennishallens gym mötte jag upp Mr Scarecrow som är soloartist och sjunger som en blandning mellan Gud och Eddie Vedder. Mr Scarecrow sjunger på mitt fotbollslags årsfest den 21 oktober, och mycket tyder på att vi för tredje året av fyra får fira uppflyttning, nu till division 4!!!

Man City – Napoli! Sanslös fotbol! Offensivt, kontringsvilligt, maxlöpningar, glidtacklingar, närkamper, ribbträffar, engagerad publik, makalösa individuella prestationer och över 30 målchanser på 90 minuter. Årets match hittills på alla sätt. Det vi fick se i Manchester är två lag som man inte vill missa en enda match med. Det trodde jag aldrig att jag skulle skriva om Manchester City, men det är nya tider. Jag och Costner Jr hann med att möta varandra på FIFA 11 i pausen. Nästan lika bra och dramatiskt, men 0-0 efter osannolikt bra målvaktsspel.

Annons

Ni missade väl inte Tiziano Crudeli i förrgår kväll?

[youtubeplay id=”CWcKs76VZqM” size=”large”]

Italien.. vad ska jag säga?

*****

Inter?

Jag är inte förvånad över Gasperinis start i Inter, men jag är glad att han har bytt spelsystem. Hur långt tid det tar innan det fungerar med fyrbackslinje? Kanske är det för sent då. Undrar just om Gasperini får äta Panetone i år (italienskt uttryck för om tränaren får fira jul i sin nuvarande klubb).

 

 

Publicerad 2011-09-15 11:44

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto