Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Så här laddar jag upp för Calcio på TV

Hussfelt

Uppladdningen inför Champions League är alltid ljuvlig. Jag brukar smyga ner i Hötorgshallen, köpa med mig en flaska Ferrari-bubbel och en bra Ripasso. Sen vandrar jag promenaden längst in till vänster i matparadiset.

Längst där inne på Sydamerikanska delikatesser arbetar två av de underbara killarna i vårt fotbollslag. Man undrar ändå alltid när man kliver ner om inte Luís Johanssom, världens enda urugayanska gotlänning, är den som alltid kommer att stjäla showen. Jo, det gör han. Med rätta.

(Även Snobben går hit för att inhandla byns bästa kött, bara så att ni vet.)

[youtubeplay id=”rowL37BYeu8″ size=”large”]

Hoppsan. Där var minnet på i-phonen helt fyllt. Jag vet inte riktigt hur jag ska ladda över allt material till min mac för att tömma luren. Hmm.

Väl hemma hade jag El Gato och Costner Jr på återbesök. Och matchen på Allianz Arena hade det mesta. Vi höll inte riktigt med den svenska studion som tyckte att tyskarna bara spelade av matchen.

Annons

När vi har läge brukar vi ta chansen att se danskarnas CL-studio. Peter Schmeichel brukar ha Preben Elkjaer och Brian Laudrup hos sig. Där ligger man i lä.

 

Publicerad 2011-11-03 19:08

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto