Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Så här laddar jag upp för Calcio på TV

Uppladdningen inför Champions League är alltid ljuvlig. Jag brukar smyga ner i Hötorgshallen, köpa med mig en flaska Ferrari-bubbel och en bra Ripasso. Sen vandrar jag promenaden längst in till vänster i matparadiset.

Längst där inne på Sydamerikanska delikatesser arbetar två av de underbara killarna i vårt fotbollslag. Man undrar ändå alltid när man kliver ner om inte Luís Johanssom, världens enda urugayanska gotlänning, är den som alltid kommer att stjäla showen. Jo, det gör han. Med rätta.

(Även Snobben går hit för att inhandla byns bästa kött, bara så att ni vet.)

[youtubeplay id=”rowL37BYeu8″ size=”large”]

Hoppsan. Där var minnet på i-phonen helt fyllt. Jag vet inte riktigt hur jag ska ladda över allt material till min mac för att tömma luren. Hmm.

Väl hemma hade jag El Gato och Costner Jr på återbesök. Och matchen på Allianz Arena hade det mesta. Vi höll inte riktigt med den svenska studion som tyckte att tyskarna bara spelade av matchen.

När vi har läge brukar vi ta chansen att se danskarnas CL-studio. Peter Schmeichel brukar ha Preben Elkjaer och Brian Laudrup hos sig. Där ligger man i lä.

 

Publicerad 2011-11-03 kl 19:08
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons