Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Slitvargen återvänder

Hussfelt

Buongiorno.

Tack för många tänkvärda funderingar i fallet Barca.

Det står visst fortfarande ‘Italienblogg i överkant’ vilket det inte ska göra från och med september i år. Jag ber grabbarna på Fotbollskanalen att ändra det där. Då förstår jag varför en och annan undrar varför Messi och Guardiola diskuteras i detta forum under italiensk flagg. Men ni har väl såklart koll på att Messis familj ursprungligen kommer från Ancona och att Pep har lirat med Roma och Brescia.

Det var där, i Brescia, i ett pyttelitet rum som klubben skakade fram som jag och Ola Wiklander fick nöjet att sitta ner med honom länge och prata fotboll. En synnerligen social och trevlig ung man.

Annons

Hittade förresten ett gammalt vykort från Slitvargen på hallmattan. Han skriver:

‘Hola! Slitvargen här. Skaplig färgskala på himlen nu. Har du ställt tillbaka klockan? Funderar på att flytta till Köpenhamn. Har du några kontakter där? Tack för senast förresten. Jag älskar runda bord.

Kan inte du testa att gå in & lajka nåt på min sida. Det har nämligen aldrig hänt. Vi pratade om det sist. Lite lätt… Ja, det var allt från Oslo i dag som Mäster Cees brukade säga. Fuzz & Love. Häsla Abris. Salut!’

Publicerad 2011-11-11 10:28

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto