Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Slitvargen följer upp

Hussfelt

Nya rader från Slitvargen, en gammal allsvensk hjälte med inrikting på det grova hårdjobbet.

Numera är han ute på drift i livet och få vet vart han håller till. Det enda jag vet är att han har en fender hängandes över köksbordet, istället för kökslampa. En svart båtfender. Han följer upp raderna med dessa:

‘Tja, Ska vi skicka flaskpost nån dag? Sist du drog upp persiennen så stod jag & “Jokern” på bron & sjöng ballader. Nu är det andra tider. Seal-tider. Men det hindrar ju inte dig ifrån att lajka eventuella saker…

Hörde att Abris fyllt år. Kungen av lingonsyltsfärgade kort. Ska tydligen sändas lite boll i etern från restaurangen uppe på torget. Kan ju bli en rysare.

Annons

Tryck in bokstaven S på kontaktlistan och kolla om mitt nr står kvar så kan vi väl höras nån dag? Det är fullmåne och fullgubbarna byter kläder med varann på bakgatorna.

Vi måste kika på lampor nån dag. Hänger endast en svart fender i köket och det håller ju inte under vintertid. Puss & kram / Slitvargen’

Publicerad 2011-11-11 15:35

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto