Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hur tänkte Ibra?

Hussfelt

Riktigt mysigt att sitta framför den stora skärmen hemma och följa Juventus besök i Florens. Darling och Snobben sköter surret.

Ett par månader kvar av bloggandet den här säsongen. Det får nog bli ledigt när serierna är över, och kanske jag drar igång det under EM igen. Nu är jag ju ändå här igen.

Jag vet inte riktigt om det är värt det alltid. Att blogga, att uttrycka synpunkter. Synpunkter är ju intressanta när dom är subjektiva, som utgångspunkt för diskussion. Har man ingen egen ståndpunkt, och om jag bara skulle skriva som alla andra så blir det ju inte heller läsvärt. Problemet nu när jag inte modererar kommentarerna är att det ibland blir lite fel nivå på kommentarerna, alltså sånt som handlar om annat än själva ämnet. Jaja.

Annons

*****

Fabrice Muamba lever. Allt annat i toppfotbollen just nu är egentligen oviktigt.

*****

La Liga! Tänk vad kul det skulle vara att sätta tänderna i den ligan och producera sköna spanska magasin! Spansjorerna dominerar i Europa igen.

*****

Jag läste hela boken om Ibra färdigt i januari. Jag fattar fortfarande inte hur han kunde tycka att det är ok att promenera i försvarsspel, bara för att en gammal storspelare i Ajax en gång i tiden sagt det. Ruggig skillnad på spelidé och strategi i Barcelona. Det borde man ju inse själv.

Tycker också att det är märkligt hur han kan drivas av så mycket ilska vecka efter vecka, trots att han uppnått så mycket, passerat 30 bast, fått några barn och dessutom spelar i Milans gentlemannatröja. Jag tycker att det ser  dåligt ut när en Milan-spelare inte uppträder med samma korrekthet som Maldini gjorde under hela sin karriär, fram till sista veckorna. Jag saknar Maldini på så sätt. Liedholm också.

Annons

*****

Jag sa tidigt den här säsongen att Man Uniteds nya generation inte riktigt når upp till högsta nivå, men ändå lyckas Ferguson lotsa laget till ligaledning. Imponerande! Inte lätt utan Vidic, utan van der Sar, med Giggs och Scholes ett år äldre.

Ännu mer imponerande av Athlétic Club dock att i två matcher, nästan Barca-överlägset, lira ut det engelska storlaget. Blir det Bielsa som tar över Inter i sommar eller blir det Villas-Boas? Det är med tränare som med tyger. Ibland är dom på modet, ibland inte. Titta bara på Svennis!

*****

Juni månad blir min skojigaste jobbmånad i mitt liv. Laddar med gym, tennis och squach åtminstone 5 dagar i veckan fram till dess. Ska svinga lite med Måns Zelmerlöw på måndag efter att jag fått respass redan i gruppspelet i Media-SM. Det hjälpte inte med några timmars träning med Simon Aspelin. Kollegan Jonas Berg var bra. Han vann ju för övrigt hela turenringen efter finalvinst mot vråldeffaren Olle Palmlöf. Jihde var nere på SALK och tittade, men kunde inte försvara sin titel i år. Jag och Måns siktar på semi 2013! Minst.

Annons

*****

Kan bli tre fina ägg innan bädden ikväll. Sen lite Skavlan på Mac:en i sängen. Imorron kör jag ett 14-timmarspass som inleds i Sportcentralen med Peppe Eng.

*****

Pirlo.. herregud! 0-4 just nu i Florens! Fiorentinas projekt är så grått och falnat. Det känns sorgligt. Efter Prandelli har Corvino som sportchef blivit avslöjad. Han skulle ju såklart vara scoutchef för offensiv internationell begåvning. Usch så illa dom ska må nu i Curva Fiesole. Jag saknar Jovetic på planen ikväll. Vem gör inte det?

*****

Ses i Club Calcio klockan 20:00!

Publicerad 2012-03-17 22:22

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto