Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Att hitta andningen i stressen

Hussfelt

Andningen blir allt häftigare och det är inte förrän jag bestämmer mig för att ta en Voltaren som jag känner att det inte smärtar i bröstet längre.

Jag vet att det inte är hälsosamt att leva som jag har gjort de senaste dagarna, men det som ser ut som ett drömliv i dina ögon är inte lika glamouröst dygnet runt kan man säga.

Jag landade i Stockholm från min vilovecka i Las Palmas på fredagskvällen och begav mig genast ner till min fotbollsklubbs årsfest på O’Learys i Gamla Stan.


A sinistra. Simon Eriksson och Hans Ebenman.

Hem från partyt, packa väskan, ingen idé att gå och lägga sig och sova, taxin hämtade klockan kvart i fem, flyg till Amsterdam, byte, vidare mot Turin, in till hotellet för att se till att få nödvändig vila. Jag sov på båda flygen och tog en siesta på hotellrummet.

Annons

Vidare mot Juventus Stadium tillsammans med Snobben och Lorenzo.


Fotbollssnack i Turin.


Kollegorna på väg in på arenan.

Juventus Stadium är dock som en dröm att arbeta på för en fotbollskommentator. Vi hämtar upp våra ackrediteringar vid gate B, går rakt in och pressläktaren ligger i princip rakt upp för en liten backe. Ofta kan det ta en timma att springa runt utanför arenan och leta efter acckrediteringslucka, rätt ingång och när man väl kommit in kan kommentatorsläktaren mycket väl ligga på andra sidan arenan.

Förutom smidigheten börjar Juve nu hålla samma klass som Milano-klubbarna när det gäller serveringen till oss som arbetar på arenan. Bra Juve!


Vår utsikt.


Vacker ‘koreografi’.


Pyttig monitor, även om vi kunde fått större.

Efter matchen en sen middag i Turin, sent i säng, tre timmars sömn, upp klockan 05:30 för flyg till Paris. Flyget försenat, löpning genom två stora terminaler i Paris med min opererade tå, anslutningsbuss emellan terminalerna, svett, flyg Paris – Stockholm, hem och packa om väskorna snabbt för andra gången på två dygn, snabbdusch, in till fyran för att göra tre sändningar fram till midnatt. Därefter hem och i säng.

Annons

Du föstår kanske varför jag sköt upp mitt kiropraktor-besök denna förmiddag.

Det blir ofta stressigt och det är stressen som ofta tar kål på oss människor. Det gäller att hitta lugnet mitt i detta hektiska liv och det är precis vad jag gör just nu. Jag kommer att ligga i sängen ända fram till klockan 18 ikväll. Då väntar nästa styrelsemöte för en fotbollsklubb som ska vinna fyran nästa säsong. Mot toppen!

Publicerad 2012-11-05 14:21

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto