Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ALLT stämmer för sexige Svennis just nu

Christensons blogg

När jag tackade ja till att skriva den här bloggen så lovade jag mig själv att ALLTID följa det som sägs och skrivs här i England och ALDRIG vinkla bloggarna från en svensk synvinkel (dvs om Sebastian Larsson spelar 90 minuter för Birmingham eller Bojan Djordjic lämnar Plymouth så bryr sig ju inte gemene man här i England speciellt mycket, om ni förstår vad jag menar).

Men mannen från Torsby är omöjlig att undvika. Karln har mega-flyt. Allt stämmer. Skulle han köpa en skraplott just nu så skulle han säkert håva in tre miljoner pund. Skulle han köpa Jones Kusi-Asare skulle doktorn säkerligen göra 20 Premier League mål under en säsong och bli utnämnd till världens bästa spelare.
City har sex raka hemmasegrar och ligger fortfarande på en tredje plats. En enorm bedrift. Svennis har fått försvararen Richard Dunne att koncentrera sig i 90 minuter. Han har fått Premier Leagues värsta mytoman (Stephen Ireland) att koncentrera sig på fotbollen igen och har gjort årets kap i köpet av Elano, som återigen avgjorde mot Birmingham City i helgen.

Annons

Men det kanske starkaste beviset på allt stämmer för Svennis just nu är att Arsenals Theo Walcott har varit suverän i de senaste matcherna. Det var ju uttagningen av Walcott som Svennis fick mest kritik för när det gick snett för England i VM i Tyskland. Nu har 18-åringen börjat bevisa vad han kan göra och vände Arsenals match hemma mot Bolton i lördags med sitt imponerande inhopp. Upprättelse Svennis! (Även om jag fortfarande inte förstår varför han tog ut honom i truppen men aldrig använde honom trots Michael Owens skada, att Wayne Rooney var rostig och Peter Crouchs okänsla.)

Och till sist: kvinnorna står i rad för att hoppa i säng med den spenslige 59-åringen från Värmland. Det verkar som om det motsatta könet börjar darra i knäna och blir vrålkåta så fort de får syn på honom. Hur är det möjligt? Just nu är det två skönheter som slåss om honom – Saima Ansari och Marisa Cauchi.

Annons

Kan en person verkligen ha så här mycket flyt på en gång? Och den största frågan: håller det hela säsongen?

Kul är det i varje fall. Som svensk är jag glad att Svennis har fått upprättelse här i England. Och även om City blir femma eller åtta i ligan så tror jag engelsmännen har mer respekt för honom nu än när han var förbundskapten. Upprättelse som sagt.

**********

Saima Ansari berättar för News of the World att Svennis städar nästan hela tiden – och kammar håret ungefär 100 gånger om dagen, även efter sex. Vilken grävande journalistik! Det påminner mig om när Faria Alam avslöjade att Svennis hade en blå pyjamas på sig vissa nätter. Det känns ju jätteviktigt att veta…

Annons

**********

Vilket Merseyside derby! Tycker att utvisningen av Hibbert var rätt och att Dirk Kuyt inte skulle ha blivit utvisad (han kom inte med dobbarna först) men hur Mark Clattenburg kunde missa Evertons straff efter Liverpools ledningsmål är HELT obegripligt. Jamie Carragher brottade ju ner Joleon Lescott i en manöver som Martin Lidberg hade varit stolt över.

**********

Champions League i veckan. Härligt. Rangers-Barcelona på tisdagkvällen. Kan Rangers skrälla? Helt omöjligt är det inte. Deco skadad för Barca bland annat och Rangers i kanonform. Slog Lyon 3-0 borta i förra matchen.

Arsenal bör slå Slavia Prag hemma och då är man i stort sett klara för åttondelsfinalen men United kan få problem mot Dynamo Kiev borta.

Annons

**********

Newcastle-Tottenham ikväll på tv:n men jag tror jag beger mig ner till svenskpuben The Harcourt Arms nere vid Edgware Road för att kolla Allsvenskan…

Publicerad 2007-10-22 11:46

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto