Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Katastrofen ett faktum

Christensons blogg

Jag sitter här på the Guardians kontor efter Englands bedrövliga insats mot Kroatien. Vi har just skickat första upplagan och snart börjar allt jobb inför andra upplagan där krönikörerna och skribenterna har haft lite mer tid att vässa pennorna och sätta klorna i Steve McClaren.

Stackaren. Han kommer att bli så uthängd i morgon att jag inte ens vet om jag vill läsa tidningarna. Men han förtjänar det.

Hur som helst. Så här i efterhand kan man ju konstatera att Scott Carson var katastrofal, men jag är inte säker på att Paul Robinson hade varit bättre. Däremot ska jag villigt erkänna att jag var fel ute när det gällde petningen av David Beckham. Jag tyckte innan matchen att det var helt rätt eftersom Beckham såg så seg ut mot Österrike i fredags.

Men han låg bakom 2-2 målet och Shaun Wright-Phillips gjorde ju ingen glad.

Annons

**********

Och hur f-n kan det engelska fotbollförbundet tillåta att det spelas en NFL match på Wembley bara några veckor före den här viktiga matchen? Planen var bedrövlig. Pengar stavas det naturligtvis. Men det spelar ju ingen roll eftersom kroaterna är bättre tekniker än England och kanske förlorade mer på den katastrofala planen.

**********

Kvällens kommentar på kontoret: Efter att tv-kommentatorn har sagt "It is still 0-0 between Andorra and Russia so there is hope for England" tre gånger under de första 45 minuterna så vänder sig Steve om till mig och säger: "Fuckin’ Hell, if we are relying on Andorra to go through then we are in bloody trouble."

**********

Finns det någon där ute som tror att Jose Mourinho hade väntat med sina byten till halvtid om han hade legat under med 2-0 efter 14 minuter? Inte chans.

Annons
Publicerad 2007-11-21 23:51

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto