Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

När Chelseas maskot lurade Steven Gerrard

Christensons blogg

Jag har fått lite kritik de senaste dagarna för att jag fokuserar mig på storlagen och det ligger väl lite i det får jag erkänna.

Å andra sidan försöker jag mest att rapportera det som det snackas och skrivs mest om här i England och idag finns det bara en match att inleda med: Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge på söndag. Ettan mot tvåan i ligan. Härligt.

Jag inleder med det här klassiska youtube-klippet av Chelsea-maskoten som lurar Steven Gerrard i spelartunneln före en match. What a cheek!

Så barnsligt – men ändå så roligt.

**********

Det kommer att bli en härlig kamp på söndag. Men notera att jag skriver kamp istället för match. Räkna inte med många mål – trots Luiz Felipe Scolaris härliga attityd till anfallsfotboll med galopperande ytterbackar.

Annons

Efter Romamatchen sa han att ”ibland är det bättre att vinna 1-0 än 5-0” och jag tror det är den attityden som kommer att gälla på söndag.

Och – vad ni än gör – så ta inte med den här matchen på måltipset. I de fyra ligamötena på Stamford Bridge sedan Rafael Benitez tog över Liverpool 2004 har vi fått se fyra mål – ett per match alltså. Och Liverpool har inte gjort ett enda.

Därför blir man väl lite förvånad när Xabi Alonso säger att Liverpool har en bra chans att vinna, speciellt med tanke på att Chelsea inte har förlorat en ligamatch på Stamford Bridge på helt otroliga fyra och ett halvt år…

Annons

**********

Senast Liverpool vann på the Bridge var i januari 2004. Men kommer ni vem som gjorde målet? Just det, ”the new Zidane” som Gerard Houllier kallade honom. Ha ha ha.

**********

Ny katastrof för Spurs igår med 2-0 förlust mot Udinese med ledley King i laget och David Bentley inte ens i truppen. Målisen Heurelho Gomes gjorde bort sig och nu måste man bara vinna mot

Portsmouth förlorade mot Braga med 3-0 (Harry Redknapp sa att domaren var en katastrof och David James vägrade att skaka hand med Bragaspelarna eftersom han tyckte att de filmade).

Engelsk fotboll kanske inte är så bra trots allt…

**********

William Gallas fotograferad med en cigarett i munnen.

Eduardo redo för a-lagscomeback om tre veckor, enligt Arsene Wenger!

Annons

**********

En kuwaitisk miljonär kan komma att köpa Newcastle. Ja, något måste ju hända där före januari så att klubben kan köpa några nya spelare.

En bra nyhet igår: fotbollförbundet har slopat Habib Beyes avstäning.

En dålig nyhet igår: Michael Owens ljumskskada vill inte ge med sig och han missar matcherna mot Sunderland och West Brom hemma på söndag.

**********

The Suns tipsexpert Andy Totham tror sig ha hittat det värsta oddset någonsin: endast åtta gånger pengarna att Alan Pardew (Charlton), Iain Dowie (QPR) och Colin Calderwood (Forest) får sitta kvar som tränare säsongen ut.

Ha ha ha. Jag tror han har rätt. Kolla in tabellen här, Calderwood och Pardew måste ju ryka snart, om inte ett mirakel inträffar.

Annons

**********

Kan bara häpna när jag ser att Bernie Morgan, 67, har blivit utsedd till "Toilet attendant of the year"

What?

Jag vet inte mycket om offentliga toaletter (förutom att George Michael nyligen blev arresterad i en inte långt därifrån jag bor) men om jag besökte en sådan så skulle jag gärna se Mr Morgan där. Vilken man!

**********

Till slut kan jag bara tacka Isak, som har skickat den här listan på härliga svenska Premier League- och FA Cup-mål (klicka på länkarna så får ni se). Nu är frågan: vilket är det bästa?

Skriv bland kommentarerna vilket mål ni föredrar så utser jag en vinnare efter helgen.

1. Erik Edman mot Liverpool

2. Sebastian Larsson mot Tottenham

Annons

3. Anders Limpar mot Liverpool

4. Fredrik Ljungberg mot Chelsea

5. Skulle varit ett Marcus Allbäck mål mot Sunderland – men länken fungerar inte längre. Någon som har en ny länk?

<a href="https://ie.youtube.com/watch?v=MuYbCXurtg4&NR=1
6″ target=”_blank”>Och när vi är i farten kan vi väl ta med Olof Mellbergs ”självmål” mot Birmingham också

Publicerad 2008-10-24 09:48

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto