Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Julklappar

Christensons blogg

Återupptar bloggandet idag efter en veckas paus (blev pappa för första gången förra måndagen) och tanken är att jag idag ska dela ut julklappar (och det ska tydligen mina kollegor från Italien och Spanien också).

**********

Detta innebär tyvärr att jag inte skriver om Emmanuel Adebayors utvisning, Stokes försvarsspel mot Blackburn eller Vincent Pericards resa från Juventus till fängelse till Stokes startelva idag…

Och om jag ska vara riktigt ärlig så är jag ganska lättad. För första gången på ungefär 20 år så har jag ingen riktig koll vad som har hänt inom den engelska fotbollen den senaste veckan.

**********

Juklappar var det alltså. Vet inte exakt vad redaktionen hemma i Stockholm var ute efter men jag ger väl personer och klubbar här i England vad jag tror att de behöver allra mest.

Annons

Leeds – en ny tränare efter Gary McAllisters avsked (Gus Poyet är favoriten just nu)

Sir Alex Ferguson – en Real Madrid halsduk (Ha ha, skämtar bara. Såg ni storyn om att han inte ens skulle sälja ett virus till Real Madrid?)

Mark Hughes – ett portugisiskt lexikon. Ingen av brassestjärnorna var med ens på bänken i förlustmatchen mot West Brom igår. City säger att det handlade om skador och sjukdomar men ryktesmaskinen här i England säger annat.

Andrea Dossena – en enkelbiljett tillbaka till Italien.

Cristiano Ronaldo – nya ben och häl-skydd.

Djibril Cisse – en ny frisör.

Phil Brown – en ny slips. Den tigergula Hullvarianten är inte snygg…

Arsenal – en ny styrelsemedlem som har lika mycket klass som Lady Bracewell-Smith.

Annons

Tottenham – en mittfältare som kan leda laget.

Gordon Strachan – en ny klubb. Han har gjort ett fantastiskt jobb med Celtic men har aldrig fått det erkännandet eller berömmet han förtjänar.

John Obi Mikel – en gnutta ödmjukhet.

Michael Owen – ett skadefritt år.

Luton Town – massor med poäng. Som ni kanske kommer ihåg så startade klubben den här säsongen med hela 30 minuspoäng. Mission impossible för att klara sig kvar, kan tyckas, men nu är laget bara 18 poäng från att överleva i ligasystemet. Det ska väl inte vara omöjligt att ta in på 25 matcher…

**********

Men nu över till er läsare: vilka julklappar önskar ni att era favoritlag och/eller favoritspelare får i år?

Annons
Publicerad 2008-12-22 02:05

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto