Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Lördagsläsning på engelska - Stephen Warnock

Tänkte prova lite “lördagsläsning på engelska” från och med nu där jag varje lördag väljer en artikel, krönika eller intervju från de engelska tidningarna som jag tycker har varit extra intressant under veckan som gått.

Idag har jag valt en intervju med Aston Villas vänsterback Stephen Warnock. Han är inte speciellt nöjd med hur Rafa Benitez behandlade honom när han såldes från Liverpool till Blackburn för 20 miljoner kronor för tre år sedan. 

Idag är han värd runt 130 miljoner kronor och jag tror faktiskt att han kan komma med i den engelska landslagstruppen.

Här är intervjun. Trevlig läsning.

**********

PS. Tack för trevliga kommentarer igår, Linkan m fl. Ibland är kritik befogad men det är nog inte alla som inser hur svårt det är att skriva entusiastiskt, koncist och bra i stort sett varenda dag. Att vara journalist är som alla andra jobb: ibland har man bra dagar, ibland har man mindre bra dagar.

Publicerad 2009-12-12 kl 12:34
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons