Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Vad f-n håller Owen Coyle på med?

Christensons blogg

Jag inser att dagens rubrik inte kommer att locka halva internetsverige att klicka på min blogg men jag förstår verkligen inte det här. Owen Coyle, skotten som har tagit lilla Burnley till Premier League och som redan har tackat nej till att ta över Celtic och det skotska landslaget, är på väg att lämna klubben för… Bolton Wanderers.

Är det Johan Elmanders forwardsspel som lockar? Eller Fabrice Muambas kortpassningsspel? Eller kanske Jlloyd Samuels kantspringande?

Jag tvivlar ju. Och inte kan det vara för pengarna. För Bolton har ju trots allt inte en mycket större budget än Burnley.

 **********

Visst, Coyle har spelat för Bolton men det är ju inte så att han är en legend som spenderade hela sin karriär på Burnden Park. Han spenderade två år som spelare i Bolton men representerade 10 andra klubbar. Bolton var visserligen hans enda engelska klubb – men ändå…

**********

Kan någon förklara denna flytt (som troligtvis händer idag men som kanske inte händer alls om inte diskussionerna mellan Coyle och Bolton brakar ihop?)

Annons

Sean? Boltonfan?

**********

 Maxi Rodriguez är tydligen desperat att skriva på för Liverpool. Om man får tro the Daily Mail i varje fall.

**********

Arsenal har skrivit nytt kontrakt med Tomas Rosicky och vi kan väl bara hoppas att den briljante lille tjecken har mindre otur med skador från och med nu.

**********

Fantastiska nyheter för Edwin van der Sar, vars fru tydligen inte kommer att få några men från den hjärnblödning hon drabbades av nyligen. Holländaren ska vara tillbaka hos United i slutet av den här veckan.

Men vad är det som händer med Nemanja Vidic? Han drog sig ur matchen mot Leeds men ingen kunde säga vad det var för fel på honom. Ferguson såg rasande ut när han blev frågad om serbens skada. Flyttar han till sommaren?

**********

Första Ligacupsemi-finalen ikväll mellan Aston Villa och Blackburn ikväll och jag kommer självklart att kolla på matchen med stort intresse. Men jag skulle ljuga om jag inte erkände att jag – och de flesta andra här i England – är mest intresserade av den andra semi-finalen… Man City v Man United på onsdag kväll. Oh yes.  Vilken drabbning.

Annons

**********

På tal om City, kommer de att låna in Patrick Vieira till slutet av säsongen, som vi hävdar på the Guardian?

**********

Så svaret till gårdagens fråga: Vilken spelare och framtida Premier League-tränare gjorde mål för Oxford i FA Cupens tredje omgång 1961?

Ledtråd: Marcel Desailly

Åh, så jag ångrar mig att jag tog med en ledtråd. Nu blev frågan kanske lite lätt.

Nåväl, VillaMartin, Galmond, Highbury Heart, Att våga är att göra, Sir SaWa, Pelle, Niklas, Gooner och Taylor svarade rätt: Ron Atkinson.

Extra beröm till Highbury Heart som plockade fram målskyttarna från Leicester-Oxford 1961. Hur lyckades du med det? Mejla gärna mig (så att inte alla får reda på dina knep! Ha ha). Starkt jobbat.

**********

Signaturen Hans: säg hur många procent av dagens talanger som kommer fram i Premier League är från England?

Annons

**********

Allt ni vill veta – och lite därtill – om Leeds FA Cuphjälte Jermaine Beckford kan ni läsa här. Härlig friss han hade som 14-åring…

**********

Alan Shearer tydligen sugen på att ta över Sheffield Wednesday. Vad tror vi om det? Sergej?

Och Portsmouths nästa tv-pengar kommer att gå direkt till Watford, Arsenal och Chelsea eftersom Pompey är skyldig dessa klubbar för uteblivna transferpengar. Så för att ha råd att betala spelarna deras löner har Portsmouth gjort ett kortsiktigt lån med en okänd finansiär.

Jag är ingen expert på ekonomi men det verkar inte vara den smartaste lösningen. Hur länge håller sig Portsmouth flytande?

Publicerad 2010-01-05 08:00

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto