Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Journalister som förföljer Greens föräldrar

Christensons blogg

Ibland skäms man som journalist. Idag har alla tidningar här i England fått ett mejl som ber journalister att förfölja Robert Greens föräldrar och hans före detta flickvän. Ett sådant mejl ska inte behöva skickas – föräldrar och fd flickvänner ska inte behöva utstå ett presspack på 20 journalister utanför deras hus bara för att deras son/fd pojkvän har släppt in ett billigt mål i en VM-match.

Har de här journalisterna ingen heder i kroppen? Det handlar ju om respekt för andra medmänniskor. Skaffa ett liv, säger jag bara.

**********

Franz Beckenbauer har slagit till med en riktig höjdare. Vet inte om ni har sett hans kommentarer men så här skrev han i en sydafrikansk tidning: -Det ser ut som om engelsmännen har gått tillbaka i tiden till spark och spring-fotboll igen. Men jag är inte säker på att Fabio Capello kan göra mycket åt det. England straffas fortfarande av att det finns så få engelsmän i Premier League eftersom klubbarna bara köper till sig de bästa utlänningarna.

-Det jag såg av England-USA hade inte mycket med fotboll att göra…

Annons

Ouch.

KAISER STICKS DAS BOOT IN, skrek the Suns rubrik i morse och jag undrar vad som kan vara värre för en engelsman än en tysk som kritiserar engelsk landslagsfotboll.

Kan bli en intressant åttondelsfinal…

**********

Man måste skratta åt skottarna också. Tulltjänsteman har beslagtagit tusentals falska och billiga Algeriettröjor på väg till Skottland…

Englands motståndare på fredag? Just det, Algeriet.

**********

De engelska skribenterna ute i Rustenburg har rapporterat att humöret bland spelarna definitivt är på väg uppåt efter besvikelsen mot USA i lördags. Stämningen har inte varit den bästa sedan den snöpliga kvitteringen och de tappade poängen men nu har spelarna börjat ladda inför Algerietmatchen och Fabio Capello har sagt åt dem att det är viktigt att skratta och ha roligt.

Kanske inte riktigt vad man hade väntat sig av den tuffe italienaren, men det är nog inte fel taktik.

Annons

**********

Jaime Carragher – föga överraskande – har sagt att snabbhet inte är den viktigaste egenskapen som internationell mittback. Att läsa spelet och att han en bra placeringsförmåga är minst lika viktiga egenskaper, enligt Liverpoolbacken.

Just nu ser det ut som om Carragher spelar tillsammans med John Terry i mittförsvaret mot Algeriet.

**********

Yossi Benayoun har alltså kommit överens med Chelsea om ett fyraårskontrakt trots att klubbarna inte fastställt en transfersumma.

Känns som Carlo Ancelotti ser Benayoun som Joe Coles ersättare då.

Vad tycker ni? Vem är bättre? Joe Cole eller Yossi Benayoun?

Själv skulle jag kanske välja Benayoun i dagsläget med tanke på israelens snabbhet, men det är tajt.

**********

Två Unitedrykten:

1. Sir Alex Ferguson är beredd att spendera över 300 miljoner kronor på Giorgio Chiellini (tror inte Van Persie skulle bli så glad att se honom i Premier League dock).

Annons

2. Zoran Tosic är på väg till CSKA Moskva för 100 miljoner kronor. Vilken affär i så fall.

**********

Steve Cotterill kommer att ta över Portsmouth på torsdag. Det var ju han som gjorde så bra ifrån sig med Notts County förra säsongen.

**********

Javier Mascherano håller – apparently – på att lära sig italienska.

**********

Stoke vill köpa Emile Heskey och Carlton Cole och med tanke på Tony Pulis spelsätt så kanske inte det är helt fel…

**********

Birmingham vill rycka åt sig Paul Konchesky från Fulham för runt 30 miljoner kronor.

**********

Tre dagar kvar nu till Algerietmatchen…

Publicerad 2010-06-15 09:13

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto