Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Serie A:s mest underskattade spelare

11. SERGIO FLOCCARI (Lazio)
Så fort en klubb har köpt honom, då vill de sälja honom. Visst, han gör inte massor av mål men gör alltid ett stort jobb i anfallet med sin rörlighet och sin skicklighet i target play-spelet.Tycker lite synd om Floccari som aldrig hittar sitt hem, för det vore han värd.

10. MIGUEL VELOSO (Genoa)
Underpresterade förra säsongen till den höga grad att han nu gått från kategorin överskattad till underskattad. Inför denna säsong går portugisen in med ett helt annat rykte och kommer slå underifrån. Jag har en känsla av att Veloso kommer göra en bra säsong och återigen hamna i kategorin överskattad.

9. CRISTIAN MAGGIO (Napoli)
Visst, han är landslagsman och så, men ändå är det alltid på något sätt tyst om yttern. För mig är han ett stabilt lokomotiv på sin San Paolo-kant och borde hyllas mer än vad han gör.

8. ANDREA BARZAGLI (Juventus)
Ofta ser det lite klumpigt och oestetiskt ut när den 30-årige mittbacken kliver in i duellerna men faktum är att Barzagli var Juventus bästa mittback under våren. Försvararen är ofta vältajmad i sina brytningar och står ofta rätt. Anses sällan som en given startman men blir ändå ofta en av två mittbackar när matchen sätts igång.

7. ANTONIO FLORO FLORES (Udinese)
En anfallare som nästan alltid får en ny klubbadress varje säsong. De senaste säsongerna har Floro Flores visat klass och även gjort mål med god frekvens, inte minst i hans senaste sejour i Genoa. Udinese verkar inte vilja ha honom och inga andra klubbar verkar heller villiga att lägga upp rätt pengar för anfallaren. Har ryktats vara på väg till Napoli som back-up för Cavani vilket säkert vore lysande för Napoli. Men är han inte tillräckligt bra för att vara en startman i topp tio-lag?

6. GIULIO MIGLIACCIO (Palermo)
Fått stå i skuggan av Palermos stjärnor som Pastore, Ilicic och Miccoli. Till och med mittfältskollegan Nocerino får mer glans än vad Migliaccio får. Den hårfagre tuffingen är i mångt och mycket Palermos hjärta och själ vilket han borde få mycket mer cred för.

5. KAKHA KALADZE (Genoa)
Har säkert fortfarande ett rykte om sig att vara en klantig och stabbig mittback från tiden i Milan. Faktum är att han var alldeles förtjusande bra i Genoa förra säsongen utan en enda rejäl plattmatch.

4. RICCARDO MONTOLIVO (Fiorentina)
På något sätt har den androgyne mitffältseleganten gått och blivit lite underskattad. Milan vill visserligen ha honom men det är ju inte så att de slänger upp 8-10 miljoner euro i ett nafs. Varför är det inte fler storklubbar som vill ha honom? Det är som att de inte vet att han är landslagsman, att de glömt bort hans fantastiska säsong 09/10. Varför ryktas det om Banega till Inter och inte Montolivo? Varför valde Juventus Pirlo istället för Montolivo? Varför vill inte Napoli eller Roma ha honom? Jag trodde att det skulle bli  en dragkamp om Montolivo bland flera lag, en av sommarens hetaste övergångar men istället har det varit överraskande lugnt.

3. MARCO RIGONI (Novara)
En spelare som varit underskattad hela sin karriär, ända från Juventus ungdomslag till idag i Novara. Har alltid spelat i Serie B eller lägre serier fastän han varit tillräckligt bra att få chansen i den högsta serien. Denna säsong får han äntligen debutera i Serie A och folk kommer äntligen få se vad han kan. Rigoni är i sina bästa stunder lite som än mitffälts-Del Piero.

2. RUBEN OLIVERA (Lecce)
Helt otroligt har hans namn inte nämnts en enda gång under sommarens mercato fastän han gjorde en lysande säsong ifjol i Lecce. Olivera utvecklade sitt spel och blev både grovjobbare, framspelare och målskytt…och knappt någon har sagt ett knyst.

1. ANDREA COSSU (Cagliari)
Varit Cagliaris lilla stora spelare de två senaste säsongerna. Teknisk, kvick och rörlig. Dessutom har han hållt en hög och jämn standard vilket inte är helt vanligt för hans spelartyp. Hade han hetat Cossudinho hade han säkert varit värd 20 miljoner euro.

********************

Gårdagens transfers:

MAXI MORALEZ Mittfältare/Anfallare (Velez-Atalanta) HEL

Kortväxt, snabb och mycket kvick spelare som främst används i en ytterposition men även som anfallare, lite som Giovinco ungefär. Kommer ge Atalanta välbehövlig speed, och fantasi. En mycket listig värvning.
Transferbetyg: 7

Publicerad 2011-08-01 kl 11:38
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons