Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bloggen tar farväl

Lorenzo Medici

Tiden är inne.

Nu tar tar bloggen farväl för gott.

Anledningen är främst tidsbrist. Idag jobbar jag som fritidspedagog och vill även ge så mycket tid till min familj som möjligt. Tiden med barnen varar inte för evigt.

Efter fem års bloggande om Serie A känner jag även att jag den senaste tiden stagnerat i mitt skrivande och inte riktigt hittar samma motivation. Att det är dags för någon annan att ta över.

Det har varit en häftig resa. Att få vara med och göra Club Calcio var naturligtvis en höjdpunkt, men även alla gånger jag försökt skriva ner mina tankar och känslor om den italienska fotbollen på denna blogg har varit en kreativ process som jag är glad att jag att fått chansen att göra.

Jag brukar alltid säga att min förhoppning är inte att nå ut, utan att nå fram. Kanske har det gått ibland.

Jag kommer dock inte lämna Fotbollskanalen helt och hållet. Jag kommer fortsätta att göra helgens elva, några krönikor under hösten och även fortsätta att vara ansvarig för mitt “skötebarn”, Fotbollskanalen Topp100.  Jag hoppas även att jag med tiden kan börja sätta några av mina drömprojekt i rullning.

Annons

Men bloggen går i graven.

Tack till alla som någon gång läst, kommenterat, kritiserat eller berömt. Alla ni har gjort bloggen meningsfull.

/ Medici

Publicerad 2016-05-31 08:28

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto