Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Arsenal-Udinese 1-0

Lorenzo Medici

Först kom chocken, 1-0 efter 3 minuter. Hur många var vi inte då som tänkte att nu kommer det gå åt skogen? Men Udinese visade karaktär, reste sig och började skapa chanser.

Resultatet var inte optimalt, men Udinese stod upp och visade att de kan matcha Arsenal. Drömmen lever. Förresten är Mehdi Benatia en försvarsdröm och Emmanuel Badu kommer bli riktigt grym i år. Dessutom ska Joel Ekstrand ha alla applåder för sin insats igår.

[youtubeplay id=”NbkInK0bOuk” size=”large”]

Zlatan har problem med vänstra fotleden och riskerar att missa premiärmatchen mot Cagliari….Maicon måste operera högerknät och blir borta ca 40 dagar….

Mercato-pusslet börjar kanske ta form. Dessa övergångar är verkligen på gång:
Luca Cigarini och German Denis till Atalanta, Alberto Gilardino till Genoa, Felipe till Bologna, Simon Kjaer till Roma, Diego Lugano till Juve, Lazio eller Genoa. Thiago Ribeiro till Cagliari.

Annons

Cesare Bovo, Gaston Ramirez, Houssine Kharja och Maxi Lopez till Fiorentina, Matteo Brighi och Vangelis Moras till Cesena. Dessutom verkar Genoa fått upp ögonen för Jiloan Hamad.

 

Publicerad 2011-08-17 10:21

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto