Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Aquilani till Milan

Nästa vecka kommer Milan knyta till sig Alberto Aquilani. Egentligen finns det inte så stora problem. Milan vill ha honom och Liverpool vill inte ha honom.

Hans höga lön kommer säkert att lösas då han hellre sänker den än att riskerar att bli kvar i England och minska sina chanser att komma med i landslagstruppen till nästa års EM. Inte omöjligt att Liverpool till och med hjälper till med lönen. Nästa vecka, jag lovar.

Riccardo Montolivo till Milan då? Inte lika lätt då Fiorentina inte vill ha några spelare emellan utan cash direkt. Milan kan säkert vänta till januari. Några som inte väntar är Bayern Munchen. De kan utan problem betala den summa som Fiorentina vill ha (ca 10 miljoner euro).

Vad händer med Mauro Zarate? Argetinaren fanns inte med i truppen mot Rabotnicki i veckan och givetvis kommer Lazio sälja honom om någon lägger upp ca 20 miljoner.

Tveksamt om någon klubb kommer göra det men Inter kommer behöva en ersättare för Etoo och eftersom Lavezzi inte verkar lämna Napoli är det inte helt omöjligt att Inter kan vara intresserade. Men risken finns att Lazio inte hinner hitta en köpare innan mercaton stänger.

Antonio Cassanos chanser att stanna i Milan verkar öka för varje dag….Atalantas Thomas Manfredini är frikänd från spelskandalen….Inter och Anzhi är ännu inte överens om Samuel Etoo men på något sätt är det försent att i detta läge att inte komma överens.

Diego Forlan har nämnts som ny Inter-spelare och hur mycket jag än gillar honom så har jag lite svårt att förstå att Inter skulle vara intresserade. Tre anfallare som trivs bäst centralt när man har en tränare som vill spela 4-3-3?

Alla sportdirektörer, alla presidenter väntar ut varandra. Ingen vill betala överpris, alla vill betala underpris. Många övergångar kommer inte hinnas med. Räkna med det.

Publicerad 2011-08-20 kl 09:47
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons