Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Alla kan lira boll i Serie A

Lorenzo Medici

Jag älskar detta Serie A. Ingen går säker. Alla tänkta bottenlag kan spela fotboll. Siena plockade en poäng borta mot Roma igår kväll och den var ingen turpoäng direkt. De var minst lika bra. Om inte bättre.

Jag gillar Daniele De Rossi i hans nya defensiva mittfältsroll och Simon Kjaers backspel. Fernando Gago gjorde också ett bra inhopp. Men framåt saknas det något. Det finns ingen riktig spets. Siena spelade rappt och kompakt. Franco Brienzas och Paolo Grossis pigga ben oroade Roma och Pablo Gonzalez inhopp gav mersmak. Siena kommer klara sig bra om de fortsätter så här.

Serie A. Ligan där Novara kan besegra Inter, Udinese kan ta poäng borta mot Milan, Chievo kan besegra Napoli och Bologna plockar med sig en poäng från Juventus Stadium. Serien där Genoa tappar poäng hemma mot Atalanta för att sedan vinna över Lazio borta. Det är serien där det görs 2,76 mål per match.

Annons

Skönt att det snart är en ny omgång att omfamna. Jag älskar det.

Publicerad 2011-09-23 09:48

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto