POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Ibra är tillbaka

Så var han tillbaka. Zlatan. Matchvinnare direkt. Ett straffmål och en framspelning till Antonio Cassanos mål. Tyckte även att han såg fräschare ut än innan skadan.

Nu var motståndet kanske inte det bästa men det var nog viktigt att Ibra fick nittio minuter i benen och att det kändes bra. Det är intressant att se svenskens samspel med Cassano. Det är som att det finns personkemi mellan dem som inte finns mellan t ex Pato och Zlatan. Som att de tänker fotboll på samma sätt.

Det var också mäktigt att se Clarence Seedorf få stående ovationer. En revansch. Holländaren har de senaste åren varit publikens hack-kyckling, det är som att hans storhet nu tagit ut sin rätt.

Europa-veckan avrundas ikväll med att Udinese åker till Glasgow med sitt B-lag (Joel Ekstrand startar troligen) och att Tommaso Rocchi kan göra sitt 100:e mål för Lazio mot Sporting Lissabon.

Samtidigt som Europa-spelet kyls av stiger termometern inför helgens drabbningar. Edinson Cavani missar med största sannolikhet matchen mot Inter och Giampaolo Pazzini är också i riskzonen att inte kunna spela.

Goran Pandev lär ersätta Cavani och lär vara sugen att avgöra mot sin gamla klubb. För Inters del blir det nog Diego Milito eller Mauro Zarate som kamperar ihop med Diego Forlan om Pazzini inte kan spela. Inga dåliga ersättare. Över 4000 Napoli-fans förväntas åka upp till San Siro. Det kommer bli fest.

Juventus-Milan på Juventus Stadium. En drös av scudettos i klubbarnas bagage. Mirko Vucinic och Zlatan Ibrahimovic. Andrea Pirlo och Alberto Aquilani. Giorgio Chiellini och Thiago Silva. Svartvita ränder mot rödsvarta.

Det kan inte bli mycket vackrare än så.

Publicerad 2011-09-29 kl 10:05
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå