Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bästa nyförvärven hittills

Lorenzo Medici

1. Gökhan Inler (Napoli)
Gett Napolis mittfält lugn, passningsskicklighet och bollvinnande. Inler känns som den perfekta pusselbiten för Napoli att ta nästa steg. Dyr men en helt lysande värvning.

2. Andrea Pirlo (Juventus)
Smält in i laget som om han alltid hade styrt “bianconeris” mittfält med sin klokhet och magi. Så här bra trodde jag aldrig att han skulle bli i sin nya klubb.

3. Miroslav Klose (Lazio)
Vad ska man säga? Denne tysk levererar alltid. Ålder eller klubb spelar ingen roll. Matchen mot Fiorentina var ett bra exempel på Klose värde. En jämn match som kunde gått hur som helst men som gick i Lazios favör. Har man en målskytt i laget så har man.

4. German Denis (Atalanta)
Verkar passa perfekt in i Atalantas bygge. Nu får han spela regelbundet och vara lagets förste-striker. Kanske var mitt tips på 10-12 mål för argentinaren till och med lite lågt.

Annons

5. Mirko Vucinic (Juventus)
Bjudit på super-teknik och giftighet och har visat en hel del hittills men långt ifrån allt. Har en känsla att det snart kommer ännu mera från montenegrinen.

6. Matias Silvestre (Palermo)
Gett Palermo enorm styrka och skicklighet till backlinjen. En backtyp av Silvestres kaliber har de saknat länge. Att Palermo bara släppt in tre mål på de fyra sista matcherna är mycket hans förtjänst.

7. Luca Cigarini (Atalanta)
Smart nyförvärv. Att Cigarini har fina kvalitéer har de flesta vetat om. Problemet har varit att Napoli-kostymen varit för stor. Nu får han äntligen visa vilken duktig mittfältsregissör han är.

8. Arturo Vidal (Juventus)
Inte lyst hittills men gett mittfältet mycket dynamik och substans. Börjar redan bli svårpetad.

9. Thiago Ribeiro (Cagliari)
Jag varnade lite för honom innan säsongen men han har överträffat mina förväntningar. Kan vara den målskytt som Cagliari eftersökt.

Annons

10. Pablo Osvaldo (Roma)
Jag har varit väldigt kritisk till denna värvning för det dyra priset och för att han inte passar in som ytterforward. Jag är fortfarande inte övertygad och vill se vad han kan göra mot starkt motstånd men har man gjort tre mål på tre matcher måste jag ändå erkänna att han lyckats rätt bra hittills.

11. Cristobal Jorquera (Genoa)
En stor positiv överraskning. Kommer säkert inte hålla den här nivån länge till men att Genoa har hittat ett fynd känns redan uppenbart.

Publicerad 2011-10-06 09:33

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto