Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Evigheten har ett slut

Det känns som om det var en evighet sedan det spelades boll i Serie A sist. Dessa landslagsuppehåll tar kål på en. Får en att somna in i tristess. Tur att denna evighet har ett slut. Idag kör vi igång igen och utan några uppehåll på ett bra tag. Vart är Serie A på väg någonstans då?

Jag undrar om Inter kan börja klättra i tabellen igen? Jag undrar hur många nya ansiktsuttryck Davide Ballardini bjuder på denna gång? Jag undrar om Napoli och deras tre tenorer kan börja leverera storheter igen? Jag undrar hur Lazio ska klara sig utan Klose? Jag undrar hur vackert Delio Rossis Fiorentina kommer bli? Jag undrar hur länge det dröjer innan Pato sträcker en muskel? Jag undrar hur många geniala passningar Zlatan har på lut?

ANNONS

Jag undrar om inte Stefano Pioli kan vara det bästa som hänt Bologna på länge? Jag undrar hur Cesena ska kunna ta sig ur sitt mörker? Jag undrar hur Catania och Chievo ska undvika att spela oavgjort? Jag undrar om Rodrigo Palacio kommer vara lika bra utan fläta? Jag undrar varför Pablo Granoche spelar i Serie A?

Jag undrar om inte Mirko Vucinic borde ha en växel till? Jag undrar hur länge Palermo klarar sig utan Abel Hernandez och Mauricio Pinilla? Jag undrar när Hernan Crespo ska göra mål igen? Jag undrar hur länge Antonio Di Natale och Udinese ska hålla i toppen?

Jag undrar om inte Mattia Destro är på väg mot ett stort genombrott? Jag undrar hur många mål German Denis kommer göra egentligen? Jag undrar om inte Lecce klarar sig kvar till slut? Jag undrar vad Francesco Totti ska hitta på i sin återkomst?

ANNONS

Underbara Serie A. Tack för att du är tillbaka.

Publicerad 2011-11-19 kl 08:50

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto