Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Juves segertåg fortsätter

Ny seger för Juventus och upp i serieledning fast de har en match mindre spelad. Segern över Lazio var kanske något tursam men var också ett styrkebesked. Man höll undan, man klarade av stå emot en hård press. Första halvlek innehöll väldigt hög klass, det var tempofyllt och det var chanser åt båda håll. Och Juve tog vara på en av dem. Lazio pressade på bra i andra halvlek men kom inte närmare än ett stolpskott av Hernanes. Kanske hade ett oavgjort resultat varit mest rättvist men Juventus säsongen 2011-12 är uppumpat med vinnarinstinkt. Det kändes nästan som förr.

Mina sex bästa från i går: Pepe, Matri, Diakité, Vidal, Konko och Barzagli. Ungefär i den ordningen.

ANNONS

****
Napoli har fortfarande svårt i ligan. Nu kvitterade man dock mot Atalanta i allra sista sekunden (Cavani förstås) vilket därmed får ses som en halv seger. En poäng som Napoli förtjänade. Atalantas målskytt? German Denis såklart. Tänk så nära han vara att sänka sitt gamla lag.

****
Novara vände och vann mot Parma. En seger som de verkligen behövde. Lagkapten Raffaele Rubino blev historisk. Nu har han gjort mål i alla de fyra högsta serierna i Italien!

****
Sent omsider börjar Catania få utdelning för Pablo Barrientos. Matchvinnare i sista minuten med ett vackert mål mot Lecce. Jag har alltid gillat honom och inte riktigt förstått varför han inte fått chansen förrän nu.

****

Idag ser jag bland annat fram emot Delio Rossis återkomst till Palermo.

Publicerad 2011-11-27 kl 09:55

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto