Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Napoli tog inte chansen

Napoli tog inte chansen att komma ikapp toppen. De hade matchen mot Juventus i sin hand men tappade både 2-0 och 3-1 i vad som antagligen var säsongens mest underhållande match. Och det är ju lite så med Napoli, de går all-in och då kan det sluta lite hur som helst. Napoli var klart bäst i första halvlek då Juventus hade stora problem. Andrea Pirlo tappade mycket boll och Juves försvar hade stora bekymmer med Napolis höga press. Ezequiel Lavezzi, Marek Hamsik och Goran Pandev hade julafton.
Men förmodligen gjorde Antonio Conte någonting med laget i halvtid eftersom laget var som förbytt i andra halvlek. Det var chanser i parti och minut, det var vackra mål och det var otroligt underhållande. 3-3 resultatet hade dock olika innebörd för lagen. För Napoli var det en halv förlust. Att tappa en 2-0 ledning och sedan en 3-1 ledning är alltid hårt psykologiskt. Dessutom tog man inte chansen att krympa avståndet till Juventus i toppen. För Juventus var det en halv seger. En poäng som ger ett enormt självförtroende. Man är fortfarande obesegrade.
ANNONS

Det var en match med många toppar och bottnar. Det släppte för Goran Pandev och hans andra mål var ett mästerverk. Ezequiel Lavezzi var sanslöst bra matchen igenom. Arturo Vidals passning till Juves första mål var genialisk. Andrea Pirlo hade det svårt. Leonardo Bonucci var ständigt en säkerhetsrisk för Juve och Andrea Barzagli fick spela för två. Marcelo Estigarribia visade att han är en spelare att behålla. Simone Pepe och Alessandro Matri var dåliga i första halvlek men bra när det gällde i andra halvlek.

Om Napoli inte vinner i helgen kan man nästan räkna bort dem från scudetto-racet medan Juve tar emot Cesena som fortsatt enda obesegrade lag.

****

Roma och Luis Enrique valde att böta och stänga av Pablo Osvaldo i en match efter bråket med Erik Lamela. Något som spelarna ska ha varit emot. Även en del supportrar stöttade Osvaldo med banderollen “Osvaldo non si tocca”.Vad döljer sig bakom det? Finns det något som antyder att Erik Lamela inte bara är good guy i dramat? Pablo Osvaldo är en typ som jobbar hårt för laget medan Lamela är mer glanslirare. Finns det något i det som stör?Jag kan inte säga om det var rätt eller fel att stänga av Osvaldo i en match, bara att Roma måste få ordning på stämningen i truppen. Känns rätt skönt att Totti är tillbaka i helgen.
ANNONS
Publicerad 2011-11-30 kl 10:21

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto