Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Tuff lottning?

Igår var det lottning i Champions League och Europa League. Hur ser utsikterna då ut för de italienska lagen?

ANNONS

Milan
Arsenal kanske inte är lika bra som för några år sedan men är fortfarande ett välspelande Wenger-maskineri. Robin Van Persie har tagit ett större ansvar och klivit fram som en storstjärna. Att lottas mot Arsenal kan aldrig ses som lätt men visst har Milan goda chanser att gå vidare. Om rossoneri hade tänkt att ta sig långt i turneringen så är Arsenal ett lag man ska slå. En nackdel för Milan är att avsluta på bortaplan. Det känns som att italienska lag ofta har svårt att knyta ihop säcken på engelska arenor.
Procentchans att gå vidare: Milan 55% Arsenal 45%  Mitt tips: Milan-Arsenal 3-1 Arsenal-Milan 2-1. Milan vidare.

Inter
Fick en hyfsat lätt lottning då Marseille är ett lag man ska kunna slå. Får Inter bara tillbaka sina spelare och prickar en bättre form i mitten av februari slår man ut det franska laget. Det ska dock sägas att Inter är inte vad de har varit. Tror att det kan vara en fördel för Inter att bara smyga med i C.L då ingen pratar om dem som ett tänkbart semifinal-lag.

ANNONS
Procentchans: Inter 65% Marseille 35%  Mitt tips: Marseille-Inter 1-1  Inter-Marseile 2-0. Inter vidare.

Napoli
Fick en väldigt tuff lottning i Chelsea. Engelsmännen känns som favoriter då de har stor rutin i dessa sammanhang. Förmodligen är Chelsea också ett bättre lag i februari än vad man är idag då tränare Villas Boas idéer kan ha integrerats bättre. Dock är Napoli alltid farliga med sin hasard-liknande fotboll och sin livsfarliga anfallstrio. Dessutom verkar det passa dem att möta bättre lag då de brukar höja sig. Chelsea är favoriter men Napoli har inget att förlora och kan vara årets överraskningslag.
Procentchans: Chelsea 60% Napoli 40%  Mitt tips: Napoli-Chelsea 1-1  Chelsea-Napoli 3-1. Chelsea vidare.

Lazio
Lazio får möta Atletico Madrid vilket är en svår motståndare. Mycket hänger på hur allvarligt lagen tar på Europa League. Om Lazio finns med i den absoluta toppen av Serie A i februari kanske de inte går in hundra procent för E.L. Hursomhelst känns det som en jämn batalj men jag håller spanjorerna som små favoriter också beroende på att de avslutar på hemmaplan.

ANNONS
Procentchans: Atletico Madrid 55% Lazio 45%  Mitt tips: Lazio-Atletico Madrid 1-1 Atletico Madrid-Lazio 2-0. Atletico vidare.

Udinese
Udinese har gjort en fenomenal säsong hittills och jag har svårt att tro att de är lika starka i februari. PAOK är en överkomlig motståndare men att möta grekerna i ett avgörande på en kokande bortaplan kan bli svårt. Udinese har trots allt hyfsade chanser att ta sig vidare.
Procentchans: Udinese 55%  PAOK 45%  Mitt tips: Udinese-PAOK 1-0  PAOK-Udinese 2-1. Udinese vidare.

Publicerad 2011-12-17 kl 10:58

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto