Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Solens derby och andra fotbollsgåtor

Ikväll är det solens derby mellan Napoli och Roma. Visserligen utan sol men en match med stora förutsättningar att bli något extra. Två lag som vill framåt och som båda behöver vinna. Det kan bli vackert. Samtidigt gör Lazio och Udinese upp med varann i toppen. Det blir spännande. Tidigare på dagen är det ett annat derby, nämligen ett sicilianskt derby mellan Catania och Palermo. En match full av prestige. Det kan bli intensivt värre.

ANNONS

***
Fiorentina började riktigt bra mot Atalanta och tog också en tidig ledning. Men så fort man gjorde mål började man också tappa spelet. Atalanta åt sig in i matchen och tog mer och mer över spelet. Det blev tydligt att Fiorentina saknade Riccardo Montolivo. En spelare som kan hålla i bollen och lugna ner spelet. Atalanta hade inget att skämmas över när de både kvitterade och sen tog ledningen men Fiorentinas kvittering i slutet  gav matchen ett rättvisare ansikte trots allt. Så klart var det Stevan Jovetic som blev deras räddare. Kontentan var ändå att Atalanta ser starka ut.

***

Zlatan gjorde mål igen. På straff igen. Milan hade ett förkrossande spelövertag mot Siena men var lite väl måna om att göra saker snyggt. Det blev dock tre inkasserade poäng utan större besvär och nu sätter  de lite press på Juventus.

ANNONS

***
Chievo är mästare på att plocka poäng när de behöver. De vinner nästan altid “rätt” matcher. 2-0 mot Cagliari var precis en sådan seger. Inte konstigt att de klarar sig kvar år efter år.

***
Hur ska Genoa klara sig utan Palacio? Hur ska Parma klara sig utan Giovinco? Hur ska Juventus klara av Novaras bunker-försvar? Hur ska Inter klara av konstgräset på Dino Manuzzi? Ytterligare några frågor vi ska få svar på i ännu en söndag fylld med italienska fotbollsgåtor.

Publicerad 2011-12-18 kl 10:16

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto