Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Galliani i Rio

Galliani i Rio.

Milan verkar ta det viktiga steget mot att värva Carlos Tevez. Adriano Galliani har åkt till Rio för att träffa Tevez och agenten Kia Joorabchian. Troligen den sista middagen dem emellan innan Tevez klär sig i rödsvart. Inters försök att värva argentinaren verkar vara förgäves. Tevez vill till Milan.

Förmodligen har Milan blivit tvungna att krypa till korset. Man kan inte värva Tevez genom att låna honom med en köprätt som inte är obligatorisk och troligen har de vetat om hela tiden att City inte kunnat gå med på en sådan affär. Det lutar alltså åt att Milan värvar Tevez med en köprätt som är obligatorisk på ca 24 miljoner euro. Planen är nog att sponsra köpet med en försäljning av antingen Pato eller Robinho till sommaren.

ANNONS

Även om Milan möjligen behöver förstärka mittfältet och försvaret mer än anfallet så har jag alltid tyckt att Tevez är en bra affär. Jag tror han kan ge något till Milans offensiv som de inte har. Det bor mer klass i Tevez än i Pato och Robinho. Dessutom tror jag han kommer passa bra in med Zlatan och Boateng. Pato har allt för att kunna bli vassare än Tevez med tiden men han är inte där idag och Milan har inte tid att vänta.

Det ska också bli intressant att se vad bieffekterna blir för Inter. Jag har alltid sagt att Inter kommer sälja Wesley Sneijder till Premier League förr eller senare och chanserna finns att det blir förr. Kanske lägger man pengarna på San Paolos supertalang, Lucas. Det skulle vara en mycket intressant investering. Det pratas mycket om Neymar som Brasiliens största talang och det är jag beredd att hålla med om men Lucas är inte långt efter.

***

Klara transfers:

GELSON FERNANDES  Mittfältare (Leicester-Udinese)
Visade under sin tidigare sejour i Serie A att han håller hyfsad klass. Blir nu en billig och vettig ersättare till Asamoah och Badu som lämnar för spel i Afrikanska mästerskapen.

ANNONS
Transferbetyg: 6

DANIEL JENSEN  Mittfältare (Klubblös-Novara)
Rutinerad dansk som ska förstärka mittfältet för Novara. Känslan är att han inte kommer höja laget nämnvärt.
Transferbetyg: 5,5

Publicerad 2012-01-06 kl 10:59

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto