Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Il derby di Tevez

På söndag är det derby mellan Milan och Inter. Men parallellt sker även ett mercato-derby. Vilket av Milano-lagen ska kunna knyta till sig Carlos Tevez?

Milan ligger antagligen steget före Inter men de senaste dagarna har rapporter om att nerazzuri har höjt budet på argentinaren börjat öka. Hur mycket är verklighet och hur mycket är spel? Om Inter ger sig in i leken och är villiga att gå med på en obligatorisk köprätt kan inte Milan erbjuda något annat heller. Så om Moratti och kompani inte lyckas värva Tevez har de i alla fall tvingat Milan att lägga upp pengarna på bordet. Nu tror jag i och för sig att Inter gärna vill ha Tevez.

ANNONS

Vad vill Tevez själv? Förmodligen är hans prioritet att gå till Milan men han är säkert inte ovillig att gå till Inter heller. Kan detta bli ett problem? Vad händer om Tevez går till Inter medan han fotats med sin agent och Galliani på middag i Rio? Blir hans vilja att vara svartblå ifrågasatt hos Inter-supportrarna då? Kommer han anklagas för att vara en pengakåt fotbollsnomad? Kanske, men om Tevez gör succé lär fansen glömma det snabbt. Det troliga är att Tevez prioritet är att spela fotboll igen och då gärna i Italien.

Tevez-affären kommer säkert dra ut ända till slutet av januari. Vad kan det ge för bieffekter? Kan det komma att betyda att Milan till slut känner sig manade att sälja Pato och få in pengar? Behöver Inter sälja någon spelare för att gå “break even”? Är det i så fall Wesley Sneijder som så får lämna?

ANNONS

Men är det inte så att mitt i allt detta så glömmer de båda Milano-lagen bort en sak? Att förstärka de andra lagdelarna?

Publicerad 2012-01-11 kl 13:00

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto