Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ciao Maxi & Arrividerci Tevez

Det blev ingen Carlos Tevez för Milan. De gjorde vad de kunde eller så gjorde de inte tillräckligt. Välj själva. Milan ville bara få till en affär där Tevez skulle komma på lån med köprätt. City ville antagligen sälja Tevez direkt eller åtminstone med en obligatorisk köprätt till ett fast pris. Antingen agerade Milan inom sina ekonomiska ramar eller så ville de inte ha honom tillräckligt mycket.

Personligen tycker jag det är väldigt synd att jag inte får se Tevez i Serie A och jag tror han hade gjort gott för Milan. Men nu är det som det är och de är ju inte direkt strandsatta. Dessutom kunde argentinaren aldrig spela i Champions League. Nu lär Tevez ha en klart bättre förhandlingssits i sommar och då lär fler lag vara intresserade.

ANNONS

Däremot anländer en annan argentinare till Milan. Maxi Lopez har väntat i typ två månader på att bli klar för Milan och även om han inte är en drömvärvning för Milan-supportrarna tror jag han kommer göra nytta. Han kan vara back-up till Zlatan men även spela tillsammans med honom. Nu måste Milan fokusera på att värva en mittfältare (helst en försvarare också) då skadorna haglar. Boateng är borta, likaså Aquilani och nu i veckan även nyanlände Merkel. Kanske försöker de återigen värva Riccardo Montolivo.

Det blev en argentinare till slut för i rossoneri men “fel” argentinare”. Vilket kanske till slut ändå blir rätt. Ciao Maxi och arrividerci Tevez.

***

Klara transfers:

Maxi Lopez  Anfallare  (Catania-Milan)
Ingen superstar men kommer bli nyttig då han både kan spela tillsammans med Zlatan och även vara hans back-up. Kan bli en liten succé om han får en nytändning.

ANNONS
Transferbetyg: 6,5
Publicerad 2012-01-28 kl 10:13

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto