POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Låt skådespelet börja!

Matchen som alla calcio-blickar riktas emot denna helg är naturligtvis kvällens drabbning mellan Milan och Juventus. Det finns en scudetto i luften. Det finns massor av prestige i atmosfären. En match där vi inte får se Kevin Prince Boateng fräsa runt Arturo Vidals fötter.

En match utan Zlatan Ibrahimovic. Men däremot en match med Pato från start. Tänk om han exploderar när han “slipper” spela med svensken? Det skulle ge ytterligare en ny dimension till detta Milan där Muntari lyft sig ur sin blåsvarta avgrund och där Robinho och Urby Emanuelson överraskande klivit ut ur obetydelsens träsk. Tänk om Pato briljerar ikväll men sedan inte gör det med Zlatan? Det skulle vara ett intressant drama.

Vad ska Andrea Pirlo göra på kär mark? Får Fabio Quagliarella spela från start? Conte vs Allegri. Alla små detaljer kommer sättas under mikroskop. Jag älskar sådant. Det är ett skådespel och det är allvar. Ingen spelare ellr tränare vill prata om att det är en avgörande match. Det är det inte heller. Men den är viktig.

Skulle Milan vinna så kan plötsligt inte Juventus komma ikapp trots en match mindre. Skulle Juventus vinna har man chans att rycka ifrån Milan med fem poäng om man besegrar Bologna i sin “hängmatch”. Vilket innebär att allt tyder på att de likt två tungviktsboxare kliver in i ringen och säger till varandra: “Vi gör upp sen”.

Oavgjort ligger nära till hands. Men vi vet inte säkert. Låt skådespelet börja!

https://twitter.com/#!/MediciLorenzo

 

 

 

Publicerad 2012-02-25 kl 09:34
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto